Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Værktøjstavler

Værktøjstavle: Få overblik over dit værktøj

Har dit værksted ikke en værktøjstavle? Så bør du bestille en eller flere. Når du indretter værkstedet med værktøjstavler, har du nemlig mulighed for at skabe orden og overblik over dit værktøj. Ved at have alt værktøjet på en fast plads på tavlen, har du altid det fulde overblik over hvilket værktøj der er til rådighed, eller eventuelt mangler på sin plads. Med en værktøjstavle er der altså ingen undskyldning for, at værkstedet roder.

Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af værktøjstavler i professionel kvalitet og fra anerkendte brands som Raaco, WFI og Intra. Uanset hvilken værktøjstavle du vælger, er de alle kendetegnet ved et robust design samt en stor fleksibilitet i form af et stort tilbehørsprogram. Tavlerne fås i forskellige mål, og du kan let sætte dem sammen, så de passer præcis til målene på væggen eller arbejdsbordet.

Hos ErgoLift finder du også et bredt udvalg af inventar til indretning af værkstedet. Vores store sortiment rummer blandt andet arbejdsborde, værkstedsvogne, værktøjsskabe og meget mere. Se også vores store udvalg af industristole. Med dem slipper du for at sidde på hug eller stå foroverbøjet, når du udfører arbejdsopgaver på værkstedet. Stolen sikrer samtidig en ergonomisk korrekt arbejdsstilling.

Hos os finder du altså alt til indretning af et effektivt værksted.

Derfor bør du holde orden på dit værksted

Er det så vigtigt, at værktøjet ligger i orden? Ja. Først og fremmest giver et ryddeligt værksted en langt højere effektivitet, da der er mulighed for at skabe et overskueligt system, hvor alt har sin plads. Derved minimeres en masse spildtid, da der ikke skal bruges tid på at lede efter det enkelte værktøj. Derudover giver et ryddeligt og pænt værksted også et professionelt indtryk, når kunder eller leverandører er på besøg.

Ligeledes har du mulighed for løbende at udbygge din værkstedstavle, hvis dit behov ændrer sig, eller du indkøber nyt udstyr og værktøj. Det store tilbehør til værkstedstavlen giver dig yderligere en stor fleksibilitet, da der er mulighed for at indrette tavlen med et bredt udvalg af kroge, hylder, kurve og kasser. På den måde kan du indrette tavlen præcis efter behovet på din arbejdsplads.

Indret nemt dit værksted i dag

Det behøver ikke være besværligt at indrette værkstedet på en nem og overskuelig måde. Det handler om at investere i gode, robuste opbevaringsløsninger, der passer til dine behov.

Har værkstedet for eksempel en eller flere faste arbejdsstationer med dertilhørende arbejdsborde? Så kan en væghængt tavle eller påbygningsramme til arbejdsbordet være en ideel løsning. På den måde er værktøjet altid inden for rækkevidde, når du står ved bordet og arbejder.

Er der derimod tale om et større værksted, eller måske skiftende arbejdsstationer? Så kan du have behov for en mere mobil løsning. Her tilbyder vi rullestativer udstyret med hjul. Stativerne giver dig mulighed for let at rulle værktøjet med hen til arbejdsopgaven. Det skaber en bedre ergonomi, da du slipper for at slæbe det tunge værktøj. Stativet medvirker også til en øget effektivitet, da alt værktøjet er inden for rækkevidde.

Har du mange små dele – for eksempel skruer, bolte og lignende –, kan det være effektivt at indrette tavlen med små plastkasser. Det kan også være, at I har brug for at opbevare større maskiner og værktøj. Her er de mange specialtilpassede kroge en bedre indretningsmulighed. Alt tilbehør kan placeres overalt på tavlen via de udstansede huller, og fastgøres let uden brug af værktøj.

Lad en specialist rådgive dig

Med mere end 20 års erfaring indenfor salg af inventar til virksomheder har ErgoLift opnået en unik viden indenfor indretning af arbejdspladser, samt en førende position på markedet. Vi bestræber os på at levere værkstedsindretning af højeste kvalitet til attraktive priser.

Derudover sætter vi en ære i personlig rådgivning, således at vores kunder opnår den rette hjælp og service. Vi har specialister indenfor området værkstedsindretning, som sidder klar til at hjælpe med tilbud og løsninger til både mindre projekter og større specialopgaver. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål om værktøjstavler


Hvorfor bør jeg have en værktøjstavle?

En værktøjstavle er utrolig praktisk at have i dit værksted. Blandt andet får du et overblik over dit udstyr. Og da skarpe genstande ikke flyder på bordet eller gulvet, hjælper værktøjstavlen også med at forbedre sikkerheden. En tredje fordel er, at du let kan finde det værktøj, du skal bruge

Hvordan opsætter jeg min værktøjstavle?

Det er utrolig nemt at opsætte din værktøjstavle. Hos os kan du for eksempel vælge en tavle, som du blot monterer fast nogle skruer. Du har også mulighed for at vælge en af vores værktøjstavler, som du monterer fast til bordet.

Hvilke tavler til værkstedet tilbyder ErgoLift?

Du finder både værkstedstavler til væggen og modeller, som sidder fast på arbejdsbordet. Begge slags kan holde mange værktøjer på én gang uden at falde ned. Du har også fri leg til at hænge værktøjet dér, hvor du vil.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.