Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Værktøjstavler

Værktøjstavler


En værktøjstavle er en uundværlig del af indretningen på værkstedet. Tavlen giver dig nemlig mulighed for at skabe orden og struktur i dit værktøj, og er derfor en vigtig del af en effektiv arbejdsgang. Værktøjstavlen er er en praktisk hulplade, der typisk er udstanset i galvaniseret stål. Tavlerne fås i forskellige mål, og kan let sættes sammen så de passer præcis til målene på væggen eller arbejdsbordet. Ligeledes har du mulighed for løbende at udbygge din værkstedstavle, hvis dit behov ændrer sig, eller du indkøber nyt udstyr og værktøj.

Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af værktøjstavler i professionel kvalitet, fra anerkendte brands som fx Raaco, WFI og Intra. Uanset hvilken værktøjstavle du vælger, er de alle kendetegnet ved et robust design, samt en stor fleksibilitet i form af et stort tilbehørsprogram.

Værktøjstavle: Få overblik over dit værktøj

Den helt store fordel ved at indrette værkstedet med værktøjstavler, er at tavlen giver dig mulighed for at skabe orden og overblik over dit værktøj. Alt værktøjet kan nemlig have en fast plads på tavlen, og du har altid det fulde overblik over hvilket værktøj der er til rådighed, eller eventuelt mangler på sin plads. Med en værktøjstavle er der altså ingen undskyldning for at værkstedet roder!

Der er mange fordele ved at få orden på værkstedet. Først og fremmest giver et ryddeligt værksted en langt højere effektivitet, da der er mulighed for at skabe et overskueligt system hvor alt har sin plads. Derved minimeres en masse spildtid, da der ikke skal bruges tid på at lede efter det enkelte værktøj. Derudover giver et ryddeligt og pænt værksted også et professionelt indtryk, når kunder eller leverandører er på besøg.

Det store tilbehørsprogram giver dig yderligere en stor fleksibilitet, da der er mulighed for at indrette værktøjstavlen med et bredt udvalg af kroge, hylder, kurve og kasser. På den måde, kan du indrette tavlen præcis efter behovet på din arbejdsplads. Har I fx mange smådele, skruer, bolte og lignende kan det være effektivt at indrette tavlen med små plastkasser. Det kan også være at I har bug for at opbevare større maskiner og værktøj. Her er de mange specialtilpassede kroge en bedre indretningsmulighed. Alt tilbehør kan placeres overalt på tavlen via de udstansede huller, og fastgøres let uden brug af værktøj.

Tavler til værktøj i høj kvalitet

Leder du efter en værktøjstavle i høj kvalitet? Alle vores værktøjstavler imødekommer den professionelle brugers højeste krav til brugervenlighed og funktionalitet. Det betyder at du altid kan forvente værktøjstavler af høj kvalitet, og et produkt der tåler hård belastning og brug, dag efter dag. Denne høje kvalitet kommer bl.a. til udtryk i materialevalget. Hos ErgoLift finder du udelukkende værktøjstavler fremstillet i slidstærkt galvaniseret stål.

Indret nemt dit værksted i dag

Det behøver ikke være besværligt at indrette værkstedet på en nem og overskuelig måde. Det handler om at investere i gode, robuste opbevaringsløsninger, der passer til jeres behov.

Har værkstedet en eller flere faste arbejdsstationer med dertilhørende arbejdsborde, kan en væghængt tavle eller påbygningsramme til arbejdsbordet, være en ideel løsning. På den måde, er værktøjet altid inden for rækkevidde, når du står ved bordet og arbejder. Er der derimod tale om et større værksted, eller måske skiftende arbejdsstationer, kan der være behov for en mere mobil løsning. Her tilbyder vi rullestativer udstyret med hjul. Stativerne giver dig mulighed for let at rulle værktøjet med hen til arbejdsopgaven. Det skaber en bedre ergonomi, da du slipper for at slæbe det tunge værktøj. Stativet medvirker også til en øget effektivitet, da alt værktøjet er inden for rækkevidde, når du er i gang med en arbejdsopgave.

Udover vores store udvalg af værkstedstavler, finder du hos ErgoLift et bredt udvalg af alle typer inventar til indretning af værkstedet. Vores store sortiment rummer bl.a. arbejdsborde, værkstedsvogne, værktøjsskabe og meget mere. Hos os finder du altså alt til indretning af det effektive værksted. Se også vores store udvalg af industristole der bl.a. rummer et bredt udvalg af montørstole. Med montørstolen slipper du for at sidde på hug eller stå foroverbøjet når du udfører arbejdsopgaver på værkstedet. Stolen sikrer samtidig en ergonomisk korrekt arbejdsstilling.

Lad en specialist rådgive dig

Med mere end 20 års erfaring indenfor salg af inventar til virksomheder har ErgoLift opnået en unik viden indenfor indretning af arbejdspladser, samt en førende position på markedet. Vi bestræber os på at levere værkstedsindretning af højeste kvalitet, til attraktive priser. Derudover, sætter vi en ære i personlig rådgivning, således at vores kunder opnår den rette hjælp og service. Vi har specialister indenfor området værkstedsindretning, som sidder klar til at hjælpe med tilbud og løsninger til både mindre projekter, og større specialopgaver. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440.

Ofte stillede spørgsmål om værktøjstavler


Hvorfor bør jeg have en værktøjstavle?

En værktøjstavle er utrolig praktisk at have i dit værksted. Blandt andet får du et overblik over dit udstyr. Og da skarpe genstande ikke flyder på bordet eller gulvet, hjælper værktøjstavlen også med at forbedre sikkerheden. En tredje fordel er, at du let kan finde det værktøj, du skal bruge.


Hvordan opsætter jeg min værktøjstavle?

Det er utrolig nemt at opsætte din værktøjstavle. Hos os kan du for eksempel vælge en værktøjstavle, som du blot monterer fast nogle skruer Du har også mulighed for at vælge en af vores værktøjstavler, som du monterer fast til bordet.


Hvilke værktøjstavler tilbyder ErgoLift?

Du finder både værktøjstavler til væggen og modeller, som sidder fast på arbejdsbordet. Begge slags kan holde mange værktøjer på én gang uden at falde ned. Du har også fri leg til at hænge værktøjet dér, hvor du vil.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.