Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Værkstedsindretning

Find produkter til værkstedsindretning hos ErgoLift

Hos ErgoLift finder du et stærkt udvalg af produkter til værkstedsindretning, hvad enten du er professionel eller blot har en interesse for håndværk. Dyk ned i sortimentet her:


· Med et arbejdsbord i dit værksted i stærke og holdbare materialer kan du sidde koncentreret og arbejde på dine projekter. Vores arbejdsborde fås med kraftige, justerbare ben og kan nemt udstyres med andre essentielle produkter fra vores sortiment.

· Vi tilbyder også værkstedstavler i forskellige modeller, som du kan hænge over dit bord eller have stående ved siden af. Brug tavlen til opbevaring og organisering af dit værktøj, så du altid har det lige ved hånden. En værkstedstavle er både nem, bekvem og pladsbesparende.

· Også vores værkstedsskuffer har en praktisk og næsten uundværlig funktion i værkstedet. Placér den i forlængelse af dit arbejdsbord, så du kan have redskaber, som eksempelvis blyanter, blogge eller andet, du har brug for, liggende. Skufferne fås som rullekabinet, fritstående eller som tilbehør til arbejdsbordet.

· Vores aflåselige værktøjsskabe fås i forskellige størrelser, former og prisklasser, så du kan finde det, der passer til dit behov. I skabene kan du med fordel opbevare værktøj og materialer, som du skal bruge jævnligt.


Hos ErgoLift har vi også et godt udvalg af vogne, kroge og skrivepulte, som tilsammen kan udgøre det bedste og mest effektive værksted.

Hos ErgoLift har vi også andet relevant tilbehør, som du kan overveje til dit værksted. Kig for eksempel på vores udvalg af ergonomiske ståstøttestole, der med fordel kan kombineres med dit nye arbejdsbord.

Øg produktiviteten med god værkstedsindretning

Et velfungerende og velindrettet værksted spiller en afgørende rolle for effektiviteten, uanset om det er til professionel eller privat brug. En god indretning sikrer, at du nemt kan finde værktøj og materialer, hvilket sparer tid og øger produktiviteten.

En organiseret arbejdsplads minimerer risikoen for arbejdsulykker, da værktøjet befinder sig på sin plads og ikke ligger og flyder. Desuden kan en ergonomisk korrekt arbejdsplads med justerbare arbejdsstationer reducere belastningen på kroppen og forebygge arbejdsrelaterede skader. Et velindrettet værksted giver med andre ord en bedre og mere behagelig arbejdsoplevelse, uanset om det er til professionelle eller entusiaster.

Vælg inventar til værkstedet efter dit behov

Du skal selvfølgelig være det inventar til dit værksted, der kommer til at opfylde dit behov. Så overvej, om du bruger mest tid på at sidde ned og derfor har brug for et godt arbejdsbord. Står du primært op, når du arbejder, så kan en skrivepult være ideel, til når du hurtigt skal nedskrive mål, beregninger eller andet. Vil du gerne have alt dit værktøj synligt, så du hurtigere kan finde det, når du arbejder, så er en tavle eller nogle kroge perfekte til at skabe visuelt overblik.

Kontakt vores kundeservice

Har du spørgsmål til vores produkter inden for værkstedsindretning, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk eller via e-mail. Vores dygtige og erfarne medarbejdere står klar til at rådgive dig ud fra dine konkrete behov.


Telefon: 44 600 440

E-mail: info@ergolift.dk


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.