Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Transportkasser

Varegruppenummer: 32930000
Din pris - 1 stk.:
243,75 DKK
Varenummer: 32200000
Din pris - 1 stk.:
206,25 DKK
Ved 10 stk.: 187,50
Ved 20 stk.: 175,00
Varenummer: E-6420-11
Din pris - 1 stk.:
112,50 DKK
Varegruppenummer: 1033100
Din pris - 1 stk.:
3.556,25 DKK
Varegruppenummer: 1033300
Din pris - 1 stk.:
5.806,25 DKK
Varegruppenummer: 1033600
Din pris - 1 stk.:
8.306,25 DKK
Varenummer: 8490
Din pris - 1 stk.:
6.681,25 DKK
Varegruppenummer: 1013200
Din pris - 1 stk.:
2.681,25 DKK
Varegruppenummer: 1033000
Din pris - 1 stk.:
2.618,75 DKK

Minimér skader med en transportkasse

På lageret, posthuset og værkstedet er det stort set umuligt ikke at skulle opbevare og transportere mindre eller større dele fra A til B. Det samme gælder professionelle køkkener og slagterier. Her skal der ofte være fuld udnyttelse af pladsen, ligesom der er strenge regler om korrekt opbevaring af kød og grøntsager.

Til alle eksempler er det derfor vigtigt med nogle gode transportkasser. Og dem finder du hos ErgoLift. Vores kasser er nemlig lavet specifikt til at transportere alt fra kød til breve på sikker og korrekt vis. Derudover har vi ideelle transportkasser til eksempelvis skovle, spader og andet værktøj. For dig betyder det gode muligheder for at finde opbevaring, der lever op til dine krav.

Fordelene ved vores transportkasser er, at de er lavet af slidstærke, robuste materialer, herunder plast. Det gør dem velegnede til transport af skrøbelige såvel som tunge varer, hvor du vil have så få skader som muligt. Derudover er kasserne praktiske. Flere af dem kommer nemlig med et tætsiddende låg, så vand ikke trænger ind. Og så er de stabelbare. På den måde kan du have flere varer på den samme hylde.

Når du vælger en transportkasse fra ErgoLift, får du altså udnyttet pladsen. Samtidig er du sikret, at din forsendelse er godt beskyttet mod slag samt snavs under transporten. Se resten af vores udvalg inden for transport og løft.

Find flere opbevarings- og plastkasser til erhverv

Hos ErgoLift er det vores fokus at gøre din arbejdsdag så nem og ergonomisk korrekt som muligt. Derfor tilbyder vi blandt andet forskellige kasser til forskellige formål. Nogle er praktiske til opbevaring af flasker. Nogle er specielt fremstillede til fødevarer. Nogle håndterer alt fra affald til reservedele. Du har derfor gode forudsætninger for at finde en kasse til dit erhverv og arbejde.

Fælles for hele udvalget er, at de hjælper med at skabe overblik og orden på arbejdspladsen. Dette gør, at du hurtigere finder de varer og produkter, du skal bruge eller sende. En anden fordel er, at vores plastkasser også er robuste. For eksempel finder du det slidstærke fødevareegnet HDPE-plast, der er særdeles velegnet til transport og opbevaring.

Med vores udvalg kan du altså både optimere pladsen, forbedre arbejdsprocessen og skabe struktur. Det er uanset, om du søger efter vores plastkasser med låg, kasser til reolsystemer eller opbevaringskasser som du kan stable. Så skal vi beskytte dine elementer? Kontakt os hos ErgoLift, hvor vi med glæde vejleder dig. Du er naturligvis også velkommen til at købe kasserne online. Skal du bruge en større mængde kasser, så kommer vi gerne med et godt tilbud. Du skal blot sende os en forespørgsel omkring de kasser eller andre produkter, du gerne vil have et tilbud på. Så vender vi hurtigst muligt retur.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.