Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Apparathjul

Varegruppenummer: 00003800
Din pris - 1 stk.:
62,50 DKK
Varegruppenummer: 00003100
Din pris - 1 stk.:
281,25 DKK
Varegruppenummer: 00003810
Din pris - 1 stk.:
62,50 DKK
Varegruppenummer: 00036600
Din pris - 1 stk.:
181,25 DKK
Varegruppenummer: 00034200
Din pris - 1 stk.:
225,00 DKK
Varegruppenummer: 112470000
Din pris - 1 stk.:
368,75 DKK
Varegruppenummer: 00032000
Din pris - 1 stk.:
50,00 DKK
Varegruppenummer: 00021100
Din pris - 1 stk.:
50,00 DKK
Varegruppenummer: 00025500
Din pris - 1 stk.:
100,00 DKK

Find apparathjul til transport og industri


Hjul optræder i mange brancher, og er ofte monteret på en stor del af de apparater og andre mindre transportenheder, som indgår i hverdagen på arbejdspladsen. Her er der ofte tale om hjultypen "apparathjul". Apparathjul er nemlig små, lette hjul, med en bæreevne på op til ca. 100 kg. Hjulenes design og udtryk, egner sig særlig godt til anvendelse indendørs, og til montering på apparater der skal være lette at køre og manøvrere.

Hos ErgoLift fører vi et bredt sortiment af hjul til forskellige apparater og enheder. Alle vores apparathjul produceres af tyske TENTE. TENTE har mere end 90 års erfaring med design, udvikling og produktion af mobilitetsløsninger til virksomheder. TENTE sætter nye standarter for både design, holdbarhed og miljøvenlighed. Derfor er vi hos ErgoLift stolte af at kunne kalde os Danmarks største forhandler af TENTE's professionelle og innovative løsninger. TENTE's hjulprogram består af mere end 5.000 varenumre, hvilket betyder at vi tilbyder hjul til alle anvendelsesområder, og dækker alle behov indenfor hjul.

Gør arbejdet effektivt med apparathjul

Apparathjul har mange forskellige anvendelsesområder, og bruges bl.a. på laboratorier, på hospitaler, på biblioteker, på skoler, i kontormiljøer, i forretninger og anvendes til medicinske apparater, tøjstativer, displays, små vogne og meget andet.

Når du skal vælge de rette apparathjul, er der flere ting du bør overveje. Hvad skal hjulene bruges til? Hvilket underlag skal de køre på? Hvilken bæreevne skal hjulene have? Og hvilken diameter skal hjulet have? Når du kan svare på disse spørgsmål, er det lettere at finde de rette hjul, som lever op til dine behov og krav. Yderligere, er det også vigtigt at tage stilling til, om hjulet skal være med eller uden bremse, svingbart eller fast, og om det skal fastgøres med plade eller bolt hul.

Apparathjul er karakteriseret ved at være enormt robuste, men samtidig have en meget rolig kørsel og lav rulle- og drejemodstand. De er udviklet til langsom kørsel, på op til ca. 3 km/t. og har en bæreevne der strækker sig fra 10 kg. til meget lette apparater, og op til 100 kg. pr. hjul.

Blandt vores store udvalg af apparathjul, finder du også den populære model, TENTE Levina. Levina hjulet er et yderst funktionelt hjul, der har modtaget adskillige design-priser. Hjulet indgår altså nemt i en pæn og moderne indretning, uden at skille sig ud. Levina hjulet beskrives som den perfekte kombination af et flot afrundet design, og markedets nyeste teknologi.

Rustfrie apparathjul

I vores store sortiment af apparathjul, finder du også flere rustfrie modeller. Rustfrie apparathjul er udført i rustfrit stål. Hjulene er derfor særdeles modstandsdygtige overfor udefrakommende påvirkninger, bl.a. vand og luftfugtighed samt forskellige typer af syre, fedtstoffer og kraftige rengøringsmidler. Takket være modstandsdygtigheden overfor korrosion, har hjulene en lang levetid og kan vaskes, hvilket har stor betydning for at kunne overholde hygiejnebestemmelserne i nogle brancher.

Kontakt din rådgivende partner

Når det kommer til valget af de rette hjul, er der mange ting at tage stilling til. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os på tlf. 44 600 440, inden du køber dine nye hjul. På den måde, får du professionel vejledning, og kan i samråd med vores rådgivende kundeservice, finde de hjul der egner sig bedst til jeres specifikke anvendelsesområde.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.