Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Whiteboardtavler

Varegruppenummer: 072-0367
Listepris fra: 868,75
743,75 DKK
Varegruppenummer: 071-0250
Listepris fra: 7.056,25
6.431,25 DKK
Varenummer: 072-00375-001
Listepris: 868,75
806,25 DKK
Ved 2 stk.: 743,75
Ved 3 stk.: 681,25

Whiteboard tavle


Et whiteboard er en tavle, som efterhånden er en fast del af indretningen i mange brancher. Whiteboardet er nemlig et smart og moderne alternativ, til den klassiske kridttavle. Et whiteboard har dog langt flere anvendelsesmuligheder end en traditionel kridttavle. Tavlen kan både anvendes som skrivetavle med de specielle whiteboardtuscher, men kan med sin hvide, blanke overflade også benyttes som projektoroverflade, opslagstavle og meget mere. Derfor er whiteboardet et populært redskab i rigtig mange brancher.

Få bedre overblik med whiteboards

Den helt store fordel ved et whiteboard, er at det kan hjælpe med at skabe overblik. Hvad end der er behov for overblik over planer, ideer eller pensum, giver tavlens store overflade mulighed for at skrive tankerne ned hurtigt og effektivt, samtidig med at det er let at rette i og viske ud.

Whiteboardet anvendes i mange brancher, særligt i mange kontormiljøer. Her er whiteboards et simpelt redskab, der kan hjælpe med at skabe overblik, struktur og effektivitet i møder og planlægning. Samtidig har whiteboardet også mange andre anvendelsesmuligheder, da det også kan bruges som opslagstavle og projektorflade.

Et whiteboard er også et perfekt redskab i undervisningen på alle niveauer - lige fra børnehaveklassen til universitetet. Tavlen kan nemlig anvendes til at skive alle typer af information og undervisning ned. Så uanset om det er alfabetet eller komplekse formler, mindmaps og to-do-lister, kan whiteboardet anvendes.

Billige whiteboard tavler til arbejdet

Hos ErgoLift finder du et stort udvalg af klassiske whiteboards til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment rummer både væghængte whiteboards, og vendbare whiteboards på hjulstativ i mange forskellige mål. På den måde, kan du vælge den type whiteboard der passer bedst til indretningen og arbejdsgangen på din arbejdsplads.

Det væghængte whiteboard er ofte et populært valg til både klasselokaler og mødelokaler, hvor tavlen har en fast plads. Dog kan der nogle gange være behov for en mere fleksibel løsning, og her her er vores whiteboard på hjul, et ideelt valg. Hjulene giver en høj fleksibilitet, og mulighed for at flytte tavlen efter behov. Tavlen er et såkaldt dobbeltsidet whiteboard, hvilket betyder at den er udstyret med skriveflade på begge sider.

Ud over whiteboards, finder du i vores brede sortiment og alt i tilbehør til whiteboards. Du finder bl.a. vores populære startpakke, der både indeholder whiteboard tuscher, magneter, tavlevisker, rengøringsspray og meget mere i én samlet pakke. Det er nemlig vigtigt at investere i de rette tuscher til dit whiteboard, da du ellers kan risikere at skriften i stedet bliver permanent.

Vi hjælper med et godt arbejdsmiljø

Hos ErgoLift finder du, udover et stort udvalg af whiteboard tavler, også meget andet til indretning til det moderne, ergonomiske kontor. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af inventar til kontoret, og find bl.a. hæve-/sænkeborde, kontorstole, aflastningsmåtter og meget andet til indretning af det moderne og ergonomiske kontor.

Hvis du har spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valget det rette whiteboard eller andre ergonomiske løsninger til dig og din virksomhed? Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.