Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Rustfrie palleløftere

Varenummer: 1125041692
Listepris: 8.431,25
7.618,75 DKK
Varenummer: HPG20S
Listepris: 9.493,75
9.118,75 DKK
Varenummer: 1125041695
Din pris - 1 stk.:
21.243,75 DKK
Varenummer: ACS20S
Din pris - 1 stk.:
23.743,75 DKK
Varenummer: ACS20S-800
Din pris - 1 stk.:
31.243,75 DKK

Rustfri palleløfter med høj løftekapacitet


Når man arbejder i korrosive eller hygiejniske miljøer, fx inden for fødevareindustrien eller medicinalindustrien, stilles der store krav til hygiejne, kvalitet og sikkerhed - og det kræver specialudstyr. Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af palleløftere i rustfrit stål, der lever op til de krav der stilles til udstyr der indgår i fødevare- og medicinproduktion. Alle vores rustfrie palleløftere har desuden en høj løftekapacitet, på op til 2000 kg. Dermed kan du lette og effektivisere håndteringen af selv de tungeste paller, uden at gå på kompromis med hygiejnen eller sikkerheden.

Palleløfter i rustfri stål til krævende miljøer

En rustfri palleløfter har alle de samme egenskaber du kender fra andre palleløftere. Den letter nemlig håndtering og transport af paller i gulvhøjde, og er en uundværlig del af de fleste lagre og produktionsmiljøer. En rustfri palleløfter skiller sig dog ud, ved at være fremstillet i 100% rustfrit stål og ikke-korroderende materialer. På den måde, kan palleløfteren indgå i barske, fugtige eller aggressive miljøer uden den ruster, eller udgør en fare for hygiejnesikkerheden. En rustfri palleløfter er særligt anvendt i blandt andet frysehuse, steder hvor der forarbejdes fødevarer, i farmaceutiske virksomheder og i laboratorier.

Almindeligt rustfrit stål kan risikere at ruste, hvis det udsættes for høj koncentration af salt eller syre. Derfor bør man i fx fiskeriet, eller på steder hvor stålet kan komme i kontakt med syreholdige væsker, vælge en palleløfter i syrefast stål.

Rustfri vs. galvaniseret palleløfter

Afhængig af dit behov, kan du vælge i mellem en rustfri eller en galvaniseret palleløfter. Skal palleløfteren indgå i barske og krævende miljøer, kan det være en stor fordel at vælge den rustfrie model. Det rustfrie stål har nemlig en betydelig bedre holdbarhed, sammenlignet med galvaniseret stål. I mange brancher er det tilmed et krav at udstyret der benyttes, er fremstillet i 100% rustfrit stål samt ikke- korroderende materialer.

En galvaniseret palleløfter, er fremstillet i stål med en zinkbelægning. Zinken opbygger et lag der forhindrer yderligere korrosion og beskytter mod rust. Den galvaniserede model kan derfor sagtens indgå i moderat korrosive miljøer, hvor den rustfrie palleløfter ikke er absolut nødvendig. Det kan fx være i miljøer med moderat fugtighed eller brancher hvor palleløfteren ikke er i direkte kontakt med fødevarer eller indgår i en produktion, men stadig skal være modstandsdygtig overfor korrosion.

Den galvaniserede palleløfter kan for mange være et omkostningsbesparende alternativ til den rustfrie palleløfter. Dog vil overfladebehandlingen blive slidt af med tiden, og derfor kan det i nogle tilfælde være en fordel at vælge en palleløfter i rustfrit stål, da det vil være en bedre investering på lang sigt.

Vi sikrer stabilt og ergonomisk korrekt design

Uanset hvilken branche du befinder dig i, finder du med sikkerhed en rustfri palleløfter hos ErgoLift, der passer til lige netop dine behov. Alle vores rustfrie palleløftere har det tilfælles, at de er stabile og fremstillet med stort fokus på ergonomi og driftssikkerhed.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af en rustfri palleløfter til dig og din virksomhed, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.