Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Industristole

Varegruppenummer: 51 3 0 1 0 0
Din pris - 1 stk.:
2.368,75 DKK
Varegruppenummer: 52 3 0 1 0 0
Din pris - 1 stk.:
2.868,75 DKK
Varegruppenummer: 54 3 3 1 0 0
Din pris - 1 stk.:
3.118,75 DKK
Varegruppenummer: 60 3 070 1 0 0
Din pris - 1 stk.:
2.556,25 DKK
Varenummer: 59-3-04170-2-2-0
Din pris - 1 stk.:
3.431,25 DKK
Varenummer: 801502
Din pris - 1 stk.:
4.368,75 DKK
Ved 2 stk.: 3.993,75
Varenummer: 20 3 001 1 000
Din pris - 1 stk.:
1.243,75 DKK
Varenummer: 10 3 001 1 000
Din pris - 1 stk.:
1.243,75 DKK
Varenummer: 11 1 001 2 000 0
Din pris - 1 stk.:
1.493,75 DKK

Få optimal komfort med arbejdsstole og industristole


Ingen brancher er ens, og behovet for siddemuligheder er derfor meget forskellig afhængigt af arbejdssituationen. Derfor fører vi hos ErgoLift et bredt udvalg af stole tilpasset forskellige industrier og arbejdssituationer. Så har du mulighed for at finde en stol, der skaber de bedste forudsætninger for effektivitet og god ergonomi.

Vores sortiment af arbejdsstole og industristole, produceres af danske Global Stole. Gobal Stole har mere end 45 års erfaring, med design og produktion af praktiske og ergonomiske siddeløsninger. Stolene fremstilles i Danmark, og er udført i højeste kvalitet, beregnet til professionelt brug. Hos ErgoLift, er vi stolte af at kunne kalde os forhandler af Global Stoles professionelle siddeløsninger.

Flot udvalg af komfortable arbejdsstole

Blandt vores udvalg af arbejdsstole, finder du både stole til industri og værksted. Alle vores stole har det tilfælles, at de er solide og driftssikre. De er nemlig fremstillet i en robust kvalitet, der kan holde til hård slitage, og påvirkning fra fx snavs, vand eller olie. Stolene er samtidig meget lette at indstille, og flere af vores modeller kan både indstilles i sædehøjde, sædevinkel og ryglænsvinkel. Du får altså en komfortabel arbejdsstol, i højeste kvalitet.

Hvilken arbejdsstol bør jeg vælge?

Det er vigtigt at overveje din arbejdssituation og dine behov, når du skal vælge din arbejdsstol. Grundlæggende, finder du to typer af arbejdsstole hos os: Industristole og montørstole.

Industristole, er stole specielt designet til industrielt arbejde fx i medicinalindustrien, fødevareindustrien eller metalindustrien. Alle stolene i denne kategori, har mange indstillingsmuligheder, hvilket giver den enkelte medarbejder mulighed for at opnå en god ergonomisk arbejdsstilling. Det medvirker også til, at stolene er optimale i arbejdsmiljøer med flerholdsskift. Alle vores industristole er udstyret med et ekstra slidstærkt betræk. Betrækket er hårdført over for mange typer væsker og kemikalier, og er samtidig meget let at rengøre. I vores sortiment, finder du blandt andet premium arbejdsstolen, en stol i absolut top-klasse. Stolen er blandt andet udstyret med formstøbt sæde og ryglæn i supersoft polyrethan-skum, og har en nem, trinløs indstilling af både sæde- og ryglænsvinkel.

En montørstol med hjul, er en stol med meget lav siddehøjde. Stolen er derfor velegnet til mekanikere på fx autoværksteder, eller andre steder hvor der er behov for at sidde lavere end på en almindelig værkstedstol. Alle vores montørstole er udført i en robust kvalitet, og udmærker sig ved at være hårdføre over for fx olie. Det er en stor fordel at anvende en montørstol. Du aflaster nemlig både ryg, ankler og knæ, ved at undgå ubekvemme arbejdsstillinger, som fx at sidde på hug eller ligge på knæ. Til værkstedet finder du også vores montør liggebræt. Liggebrættet er særligt velegnet til opgaver, ved steder der er vanskelige at komme til, på større maskiner og materiel.

Få god rygstøtte med en arbejdsstol fra ErgoLift

Forkerte siddestillinger og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, kan resultere i arbejdsskader. Derfor er en god og ergonomisk arbejdsstol, en af de vigtigste ting du kan investere i, til din arbejdsplads. Vælger du en industristol fra ErgoLift, er dine forudsætninger for en korrekt arbejdsstilling, og forebyggelse af skader på bevægeapparatet, altså væsentligt forbedret.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilken arbejdsstol der er den rigtige for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 600 440. Vores dygtige kundeservice, sidder klar til at rådgive, eller give dig et godt tilbud.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.