Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Løftebordsvogne

Manuelle og elektriske løftebordsvogne


En løftebordsvogn, også kaldet en løftevogn, er et transportabelt løftebord, som kan justeres i højden. Det giver den enkelte medarbejder mulighed for at anvende vognen som et solidt arbejdsbord, så arbejdet med forskellige emner, kan foregå i en optimal, ergonomisk arbejdshøjde. Samtidig bidrager de monterede hjul også til en stor fleksibilitet, som giver medarbejderen mulighed for at løfte og transportere emner rundt på arbejdspladsen nemt og sikkert. Det ergonomiske løfteudstyr, egner sig altså perfekt til alle miljøer, hvor der er behov for at kunne variere arbejdshøjden, og samtidig løfte og transportere forskellige produkter eller komponenter sikkert fra A til B.

Løftebordsvogne kommer i mange forskellige modeller, og fås med både elektrisk eller manuel hæve/sænke funktion. De elektriske modeller justeres ved hjælp af en elektrisk motor eller el-hydraulik. Her klarer motoren alt arbejdet med at hæve eller sænke bordet, hvilket resulterer i en ekstra nem og skånsom betjening. Det kan være en stor fordel at vælge en elektrisk vogn, hvis du har behov for at justere arbejdshøjden mange gange i løbet af din arbejdsdag. Dermed undgår du nemlig den fysiske indsats det kræver at hæve og sænke en manuel model. de manuelle modeller justeres med håndkraft, og fungerer enten via en fodpumpe eller et håndsving. Denne type løftevogn er et billigere alternativ, i forhold til de elektriske modeller. Du får dog stadig en robust løftevogn i høj kvalitet, som kan bidrage til at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø.

Hvilken løftebordsvogn passer til dine behov?

Hos ErgoLift finder du løftevogne med en kapacitet fra 150 kg. til 1000 kg., med enten enkelt eller dobbelt sakseben, under bordpladen, hvilket er afgørende for løftehøjden af bordpladen. En løftebordsvogn er et meget alsidigt løfteudstyr, og kan anvendes i alle brancher, hvor løft, transport og varierende arbejdshøjder er en del af arbejdsdagen, fx værksteder, lager og logistik eller produktionsvirksomheder. Valget af den rigtige løftebordsvogn, afhænger meget af hvor tungt det gods du ønsker at løfte og transportere er. Hvis du udelukkende har behov for et arbejdsbord til lettere emner, kan du med fordel vælge en model med en kapacitet på 150-500 kg. Dette vil både være en optimal og billig løsning. Har du derimod behov for at løfte tungere gods, fx større maskiner, bør du vælge en højere kapacitet så vognen ikke overbelastes.

Derudover, er det også vigtigt at overveje hvor højt du har behov for at kunne løfte de forskellige emner, i løbet af arbejdsdagen. Mange virksomheder vælger en almindelig løftebordsvogn med enkelt saks, da højden er ideel til langt de fleste opgaver. Fx i forbindelse med godshåndtering, af- og pålæsning af paller eller pakning af varer. Vores udvalg af løfteborde med enkelt saks, fås desuden med forskellige topplademål, hvilket betyder at de kan opfylde de flestes behov.

I nogle brancher, kan der dog være behov for højere løft. Her er en højtløftende løftebordsvogn med dobbelt saks, det optimale udstyr. I vores brede udvalg af vogne med dobbelt saks, finder du modeller med en løftehøjde fra 500 mm. helt op til 1800 mm. Løftebordsvogne med dobbelt saks, anvendes fx i forbindelse med håndtering og transport af gods i højden, eller udligning af niveauforskelle. Det kan også være at du har behov for at få mindre emner tættere på, så du får et bedre overblik over arbejdsopgaven.

Arbejder du på et hospital, i en medicinalvirksomhed, i et storkøkken eller andre brancher hvor der stilles ekstra høje krav til hygiejnen, er en rustfri løftebordsvogn ideel. Vores løftevogne i rustfrit stål, er udført i type 304. Denne type rustfri stål er godkendt til brug i produktionsmiljøer med fødevarer. Den rustfri løftebordsvogn er nem at rengøre, og opfylder de krav der stilles til udstyr i fødevareproduktion.

Der er mange fordele ved en løftebordsvogn

Der er mange fordele ved at benytte en løftebordsvogn. Først og fremmest skaber vognen bedre arbejdsbetingelser for den enkelte medarbejder. Hæve/sænke funktionen giver nemlig medarbejderne mulighed for altid at tilpasse vognen til den enkelte arbejdsopgave, og få den mest ergonomisk korrekte arbejdsstilling, uanset opgavens art. Dermed skånes medarbejderens ryg for tunge løft og skæve vrid. Det mindsker risikoen for rygskader, for tidlig nedslidning og sygemeldinger. Samtidig resulterer investeringen i en løftevogn, også i en mere effektiv og tidsbesparende arbejdsproces. Ved at anvende en løftevogn, kan de forskellige arbejdsopgaver nemlig løses hurtigere, fordi både løft og transport bliver lettere.

Køb dine løftebordsvogne hos ErgoLift

Uanset hvilken branche du befinder dig i, finder du med sikkerhed en løftevogn hos ErgoLift, der passer til lige netop dine behov. Alle vores løftevogne har det tilfælles, at de er stabile og fremstillet med stort fokus på ergonomi og driftssikkerhed. Mange af vores vogne er tilmed CE og GS-TÜV mærket, hvilket er din garanti for produktets sikkerhed og pålidelighed. Hvis du har nogle spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valg af den rigtige løftebordsvogn til dig og din virksomhed, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.