Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Løftebordsvogne

Manuelle og elektriske løftebordsvogne

En løftebordsvogn, også kaldet en løftevogn, er et transportabelt løftebord, som du kan justere i højden. Det giver dig mulighed for at anvende vognen som et solidt arbejdsbord, så arbejdet med forskellige emner kan foregå i en optimal, ergonomisk arbejdshøjde. Samtidig bidrager de monterede hjul også til en stor fleksibilitet, som giver dig mulighed for at løfte og transportere emner rundt på arbejdspladsen på en nem og sikker måde. Det ergonomiske løfteudstyr egner sig altså perfekt til alle miljøer, hvor der er behov for at kunne variere arbejdshøjden og samtidig løfte eller transportere forskellige produkter eller komponenter sikkert fra A til B.

Løftebordsvogne kommer i mange forskellige modeller, og de fås både med en elektrisk og manuel hæve/sænke-funktion. Du kan justere de elektriske modeller ved hjælp af en elektrisk motor eller el-hydraulik. Her klarer motoren alt arbejdet med at hæve eller sænke bordet, og det resulterer i en ekstra nem og skånsom betjening. Det kan være en stor fordel at vælge en elektrisk vogn, hvis du har behov for at kunne justere arbejdshøjden mange gange i løbet af din arbejdsdag. Dermed undgår du nemlig den fysiske indsats, som det kræver at hæve og sænke en manuel model.

Du justerer de manuelle modeller med håndkraft, og det sker enten via en fodpumpe eller med et håndsving. Denne type løftevogn er et billigere alternativ i forhold til de elektriske modeller. Du får dog stadig en robust løftevogn i høj kvalitet, som kan bidrage til at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø med bedre arbejdsstillinger.

Hvilken løftebordsvogn passer til dine behov?

Hos ErgoLift finder du løftevogne med en løftekapacitet fra 150 kilo til 1000 kilo med enten enkelt eller dobbelt sakseben under bordpladen, og det er afgørende for løftehøjden af bordpladen. En løftebordsvogn er alsidigt løfteudstyr, du kan anvende i alle brancher og industrier, hvor løft, transport og varierende arbejdshøjder er en del af arbejdsdagen. Eksempelvis på et værksted, et lager eller i logistik- og produktionsvirksomheder.

Valget af den rigtige løftebordsvogn afhænger af, hvor tungt det gods, du ønsker at løfte og transportere, er. Hvis du udelukkende har behov for et arbejdsbord til lettere emner, så kan du med fordel vælge en model med en kapacitet på 150-500 kilo. Det vil både være en optimal og billig løsning. Har du derimod behov for at løfte tungere gods, så bør du vælge en højere kapacitet, så du ikke overbelaster vognen.

Det er også vigtigt at overveje, hvor højt du har behov for at kunne løfte de forskellige emner i løbet af arbejdsdagen. Mange virksomheder vælger en almindelig løftebordsvogn med enkelt saks, da højden er ideel til langt de fleste opgaver. Eksempelvis i forbindelse med godshåndtering, af- og pålæsning af paller eller pakning af varer. Vores udvalg af mobile løfteborde med enkelt saks fås desuden med forskellige topplademål, hvilket betyder, at de kan opfylde de flestes behov.

I nogle brancher kan der dog være behov for højere løft. Her er en højtløftende løftebordsvogn med dobbelt saks det optimale udstyr. I vores brede udvalg af vogne med dobbelt saks finder du modeller med en løftehøjde fra 500 millimeter helt op til 1800 millimeter. Du kan eksempelvis bruge vognene med dobbelt saks i forbindelse med håndtering og transport af gods i højden eller udligning af niveauforskelle. Det kan også være, at du har behov for at få mindre emner tættere på, så du får et bedre overblik over arbejdsopgaven.

Arbejder du på et hospital, i en medicinalvirksomhed, i et storkøkken eller andre brancher, hvor der er ekstra høje krav til hygiejnen, er en rustfri løftebordsvogn ideel. Vores løftevogne i rustfrit stål er udført i type 304. Denne type rustfri stål er godkendt til brug i produktionsmiljøer med fødevarer. Den rustfrie model er nem at rengøre, og den opfylder de krav, der er til udstyr i fødevareproduktion.

Der er mange fordele ved en løftebordsvogn

Der er mange fordele ved at benytte en løftebordsvogn. Først og fremmest skaber vognen bedre arbejdsbetingelser for den enkelte medarbejder. Hæve/sænke-funktionen giver dig nemlig mulighed for altid at tilpasse vognen til den enkelte arbejdsopgave, så du får bedre ergonomiske arbejdsbetingelser – uanset opgavens art. Dermed skåner du din ryg for gentagne tunge løft og skæve vrid. Det mindsker risikoen for rygskader, for tidlig nedslidning og sygemeldinger.

Samtidig resulterer investeringen i en løftevogn også i en større effektivitet og mere optimale arbejdsbetingelser. Ved at anvende en løftevogn kan du nemlig løse de forskellige arbejdsopgaver hurtigere, fordi både løft og transport bliver lettere. Det giver en forbedret produktivitet i sidste ende.

Vidste du, at vi hos ErgoLift også har almindelige løfteborde? Se hele vores udvalg af praktiske løfteborde her.

Køb dine løftebordsvogne hos ErgoLift

Uanset hvilken branche du befinder dig i, finder du med sikkerhed en løftevogn hos ErgoLift, der passer til lige netop dine behov. Alle vores løftevogne er stabile og fremstillet med stort fokus på ergonomi og driftssikkerhed. Mange af vores vogne er tilmed CE- og GS-TÜV-mærket, hvilket er din garanti for produktets sikkerhed og pålidelighed.

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for vejledning i forbindelse med valg af den rigtige løftebordsvogn til dig og din virksomhed, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.