Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Skærmvægge

Varegruppenummer: 062-0480
Listepris fra: 3.368,75
2.868,75 DKK
Varegruppenummer: 062-0488
Listepris fra: 1.556,25
1.431,25 DKK
Varegruppenummer: 062-0491
Listepris fra: 1.681,25
1.618,75 DKK
Varenummer: 062-00741-002
Listepris: 493,75
431,25 DKK
Varenummer: 062-00484-001
Din pris - 1 stk.:
431,25 DKK
Varenummer: 062-01068-001
Din pris - 1 sæt:
618,75 DKK
Varenummer: 062-01068-002
Din pris - 1 sæt:
618,75 DKK
Varegruppenummer: 062-0631
Din pris - 1 stk.:
1.118,75 DKK

Praktisk skærmvæg


Hos ErgoLift, tilbyder vi et bredt udvalg af løsninger og designs indenfor skærmvægge. Skærmene anvendes ofte i åbne kontorlandskaber, på skoler, i institutioner eller andre områder, hvor der er behov for at forbedre akustikken, eller skabe små rum i rummet. Du får altså en kombination af maksimal støjreduktion, og funktionelt design.

Hvilken skærmvæg skal du vælge?

Når du skal vælge dine nye skærmvægge, er der flere ting du bør overveje. Først og fremmest bør du tænke over formålet med skærmvæggen. Er formålet at skabe opdeling mellem arbejdsstationer? Så er bordskærme monteret direkte på skrivebordet et godt valg. Har du derimod brug for at dele et større lokale op i flere små "grupperum" eller arbejdsstationer, til koncentration og fordybelse? Så er vores gulvskærme et godt valg, da de let kan flyttes rundt og kobles sammen. Måske har du slet ikke den nødvendige plads, til at sætte skærmvægge op, eller bruge bordskærme. Her er vores væghængte skærmvægge et oplagt valg. Væghængt lydabsorbering optager nemlig minimal plads, men giver dig stadig en effektiv støjreduktion.

Det er også vigtigt at tænke på det visuelle indtryk. Skærmvæggene skal passe ind i arbejdsmiljøets indretning, så de ikke tiltrækker unødig opmærksomhed eller ødelægger æstetikken. Derfor finder du et bredt udvalg af skærmvægge i forskellige farver og betræk. Måske har du brug for en skærmvæg i afdæmpede, neutrale farver som fx grå, sort eller beige. Eller måske skal skærmvæggen passe til farven på væggen, dit logo eller noget helt tredje. Flere af vores skærmvægge kommer i op til otte forskellige farver. Med andre ord, hos ErgoLift har vi skærmvægge til alle arbejdsmiljøer.

Få lydabsorberende skærmvæg i flot stof

Hos ErgoLift finder du primært to typer skærmvægge: Gulvskærme og bordskærme. Gulvskærmene placeres, på gulvet og danner derved en komplet afskærmende væg. De lydabsorberende gulvskærme fungerer godt til afskærmning i større rum, fx ved kontorets arbejdspladser eller spisesteder. De er især et populært valg, til opdeling af større områder. Med den unikke magnetiske sammenkoblingsfunktion, kan der let ændres på indretningen, hvis der fx opstår et behov for at skabe et læsehjørne, eller en uforstyrret arbejdsstation.

Køb kompakt bordskærmvæg til bordet

Skærmvægge til skrivebordet, også kaldet bordskærme monteres direkte på skrivebordet. De er især et populært valg i kontormiljøer, hvor medarbejdere sidder over for hinanden. Hos ErgoLift finder du både topmonterede og frontmonterede modeller. Bordskærmene kombinerer desuden mange praktiske funktioner, idet de både fungerer som støjreduktion, afskærmning og kan anvendes som opslagstavler. En anden praktisk funktion er, at de følger med, når du ændrer højden på dit hæve-/sænkebord.

Undgå støj med smarte skærmvægge

Kollegaer der snakker højt, eller anden støj på arbejdspladsen, kan nemt skabe irritation og koncentrationsbesvær. Dårlig akustik er faktisk et hyppigt arbejdsmiljøproblem, særligt i åbne kontorlandskaber. Heldigvis kan arbejdsrummets akustik forbedres, ved at indrette kontoret med skærmvægge eller bordskærme. Alle vores skærmvægge er opbygget med mellem 28 og 50 mm. Lydabsorberende polyesterfyld, hvilket er et ekstremt lyddæmpende materiale, der giver en maksimal støjreduktion. På den måde er du sikret en bedre akustik og en større arbejdsro.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilken skærmvæg der er den rigtige for din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.