Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Skærmvægge

Varegruppenummer: 062-0480
Listepris fra: 3.368,75
2.868,75 DKK
Varegruppenummer: 062-0488
Listepris fra: 1.556,25
1.431,25 DKK
Varegruppenummer: 062-0491
Listepris fra: 1.681,25
1.618,75 DKK
Varenummer: 062-00741-002
Listepris: 493,75
431,25 DKK
Varenummer: 062-00484-001
Din pris - 1 stk.:
431,25 DKK
Varenummer: 062-01068-001
Din pris - 1 sæt:
618,75 DKK
Varenummer: 062-01068-002
Din pris - 1 sæt:
618,75 DKK
Varegruppenummer: 062-0631
Din pris - 1 stk.:
1.118,75 DKK

Derfor er skillevægge gode til det åbne kontorlandskab

Kollegaer, der snakker højt eller andet støj på arbejdspladsen, kan nemt skabe irritation og koncentrationsbesvær. Dårlig akustik er nemlig et hyppigt arbejdsmiljøproblem, særligt i åbne kontorlandskaber. Heldigvis kan du forbedre akustikken på arbejdet ved at indrette kontoret med lyddæmpende skærmvægge, skillevægge eller bordskærme.

Gode skærmvægge kan give den enkelte kollega bedre arbejdsro. Det gælder især, hvis du sidder i et åbent kontorlandskab, hvor det kan være svært at fokusere på arbejdet, når kolleger snakker højlydt eller går forbi.

For eksempel er en lydabsorberende skærmvæg en god idé til at minimere forstyrrelser fra kollegaer, der går forbi. Når du ikke skal forholde dig til det, der foregår rundt omkring dig, er det lettere at holde fokus. Samtidig hjælper skærmvæggen med at skabe bedre akustik, hvilket kan give mere motivation til at arbejde, end hvis der konstant er dårlig lyd.

Find lydabsorberende skærmvægge og skillevægge

Hos ErgoLift tilbyder vi forskellige skærmvægge og skillevægge. Skærmene anvendes ofte i åbne kontormiljøer, på skoler, i institutioner eller andre områder, hvor der er behov for at reducere støj og forbedre akustikken, eller skabe små rum i rummet.

Alle vores skærmvægge er nemlig opbygget med mellem 28 og 50 mm lydabsorberende polyesterfyld, hvilket giver en maksimal støjreduktion. På den måde er du sikret en bedre akustik og en større arbejdsro. Du får altså en kombination af maksimal støjreduktion og funktionelt design. Det skaber et godt arbejdsmiljø, så kolleger bedre kan koncentrere sig om deres arbejde.

Desuden fås vores skille- og skærmvægge i forskellige farver og betræk. Måske har du brug for en skærmvæg i afdæmpede, neutrale farver som eksempelvis grå, sort eller beige. Eller skal skærmvæggen passe til farven på væggen, dit logo eller noget helt tredje? Med andre ord: hos ErgoLift har vi gode skillevægge- og skærmvægge til alle arbejdsmiljøer.

Hvilken skærmvæg eller gulvskærm skal du vælge?

Når du skal vælge dine nye skærmvægge, er der flere ting du bør overveje. Først bør du tænke over formålet med skærmvæggen. Det er også vigtigt at tænke på det visuelle indtryk. Skærmvægge skal passe ind i arbejdsmiljøets indretning, så de ikke tiltrækker unødig opmærksomhed eller ødelægger æstetikken.

Hos ErgoLift kan du vælge mellem tre typer:

Lydabsorberende gulvskærme: Som navnet antyder, placerer du gulvskærme på gulvet. De fungerer godt til afskærmning i større rum, for eksempel ved kontorets arbejdspladser eller spisesteder. De er især et populært valg til opdeling af større områder. Der er tale om mobile skærmvægge, da du nemt kan bruge dem til at ændre på indretningen, for eksempel hvis der opstår et behov for at skabe et læsehjørne.

Lydabsorberende skærmvægge til skrivebordet: Skærmvægge til skrivebordet er populære, og det er med god grund. De skaber effektiv afskærmning, uden at lukke helt af. Samtidig kan de anvendes som opslagstavler, og de følger med, når du ændrer højden på dit hæve-/sænkebord. Hos ErgoLift finder du både topmonterede og frontmonterede modeller.

Væghængte skærmvægge: Måske har du slet ikke den nødvendige plads til at sætte almindelige skærmvægge op eller bruge bordskærme. Her er vores væghængte skærmvægge et oplagt valg. De optager nemlig minimal plads og giver dig stadig en effektiv støjreduktion. Du kan altså stadig dæmpe lyden.

Hvor mange skærmvægge eller gulvskærme, du skal vælge, kommer an på kontorets størrelse og jeres behov for arbejdsro. Vi anbefaler, at arbejdspladsen har lidt forskellige typer skærmvægge rundt omkring, så der altid er mulighed for at undgå støj. Placér for eksempel nogle smarte skærmvægge på skrivebordene og nogle gulvskærme ved sofaer eller hjørner, så kolleger har et sted at gå hen for at koncentrere sig.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.