Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Entrémåtter

Varegruppenummer: 9991200
Listepris fra: 743,75
618,75 DKK
Varegruppenummer: 9971200
Din pris - 1 stk.:
243,75 DKK
Varegruppenummer: 8403900
Listepris fra: 431,25
368,75 DKK
Varegruppenummer: 9697500
Listepris fra: 1.181,25
1.118,75 DKK
Varegruppenummer: 9971000
Din pris - 1 stk.:
306,25 DKK
Varenummer: 9960070
Din pris - 1 stk.:
1.806,25 DKK
Varenummer: 9960040
Din pris - 1 stk.:
1.806,25 DKK
Varegruppenummer: 9930000
Listepris fra: 1.493,75
1.431,25 DKK
Varegruppenummer: 3401100
Din pris - 1 stk.:
56,25 DKK

Dørmåtter fra ErgoLift


Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af dørmåtter i den bedste kvalitet. Vores dørmåtter har et pænt, minimalistisk design, og egner sig derfor til langt de fleste brancher.

Derfor skal du have en dørmåtte til din entré

Dørmåtter har mange praktiske fordele. En dørmåtte har nemlig en rigtig god evne til at suge skidt, snavs og vand til sig. Dermed bekæmper måtten effektivt store dele af alt det skidt, der ellers ville blive spredt på virksomhedens gulve af medarbejdere, kunder eller besøgende. En entrémåtte minimerer derfor behovet for rengøring i løbet af arbejdsdagen. Samtidig skåner måtten også virksomhedens gulve mod slitage, uanset og der er tale om fliser, trægulv eller gulvtæppe, kan vores slidstærke dørmåtter beskytte jeres gulv.

Hvem bruger entrémåtter?

Langt de fleste arbejdspladser har behov for en dørmåtte. I virksomheder hvor kunder eller besøgende har sin daglige gang,kan en dørmåtte bidrage til at skabe et vigtigt førstehåndsindtryk. Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af entrémåtter, der kombinerer både design og funktionalitet. På den måde er din arbejdsplads sikret et pænt og indbydende indgangsparti. I tunge industrier som fx lager og produktion, er det også ideelt at have en smudsmåtte der kan opsamle skidt og snavs, så det ikke slæbes rundt på virksomhedens gulve. Dog skal måtten være ekstremt modstandsdygtig overfor større mængder af skidt og snavs. Hos os finder du et bredt udvalg af entrémåtter, i ekstra slidstærk kvalitet der egner sig godt til netop dette formål.

Hvilken dørmåtte skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer af entrémåtter. Leder du efter en stilren måtte, der kan skabe et flot og indbydende indgangsparti fx på kontoret eller i butiksmiljøer, kan du med fordel vælge vores Sorba dørmåtte. Indgangsmåtten egner sig godt til indendørsbrug, og fås i et udvalg af stilrene farver så den passer optimalt ind i jeres indretning. Det kan være en gode idé at kombinere en indendørsmåtte med en dørmåtte til udendørs brug. Dermed kan måtten udenfor fjerne det værste skidt og snavs fra skoene, inden man træder indenfor. Finn Turf måtten er en kraftig og slidstærk plastmåtte. Måtten tåler store mængder af vand, hvilket gør den oplagt til udendørs brug. I nogle brancher, fx skoler og institutioner eller andre offentlige indgange, kan der være behov for en skrabemåtte der tåler ekstra hård slitage og større mængder af fugt eller vand. Her kan vores Safe Step måtte være ideel. Måttens hullede struktur, opsamler alt det skidt som tørres af skoene. På den måde forbliver overfladen af måtten ren, og den mister ikke sin funktion, uanset hvor meget snavs og fugt den bliver udsat for. Måtten kan desuden anvendes både indendørs og udendørs.

Det er vores dørmåtter fremstillet af

Hvis du er på udkig efter en dørmåtte til arbejdspladsen, er det vigtigt at overveje hvilket materiale der egner sig bedst til netop din arbejdsplads. Flere af vores entrémåtter er fremstillet af nylon. Materialet kan absorbere store mængder af skidt og snavs, og det twistede nylongarn bidrager til at skidt og snavs kan bundfældes i måtten uden det kan ses. Materialet er samtidig let at rengøre. Har du behov for en måtte af ekstra slidstærk kvalitet, er naturgummi et oplagt valg. Vores ringgummimåtter sikrer et solidt fodfæste, og materialet er så modstandsdygtigt at måtten kan placeres både ude og inde. Materialet er også let at rengøre, da det kan skylles med vand.

Tilbehør til måtter

Hos ErgoLift finder du også et udvalg af tilbehør til entrémåtter. Du finder fx skridsikre net, der kan placeres på gulvet under måtten. Nettet mindsker risikoen for faldulykker, da det forhindrer måtten i at glide eller folde. Du finder også vores skraberist med koste, som kan være et godt supplement til fx skoler og institutioner. En støvlerenser minimerer nemlig alt det sand og mudder, der ellers ville blive slæbt indenfor.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.