Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Bigboxe

Varenummer: BBG1208
Listepris: 3.493,75
2.868,75 DKK
Ved 3 stk.: 2.481,25
Varenummer: BBG1208K
Listepris: 3.618,75
3.306,25 DKK
Ved 3 stk.: 2.912,50
Varenummer: 32925010
Listepris: 3.306,25
3.181,25 DKK
Ved 5 stk.: 3.043,75
Ved 10 stk.: 3.000,00
Varenummer: 32925020
Listepris: 3.993,75
3.743,75 DKK
Ved 5 stk.: 3.618,75
Ved 10 stk.: 3.493,75
Varenummer: 32925030
Listepris: 5.056,25
4.556,25 DKK
Ved 5 stk.: 4.443,75
Ved 10 stk.: 4.287,50
Varenummer: 32925040
Listepris: 3.368,75
3.243,75 DKK
Ved 5 stk.: 3.062,50
Ved 10 stk.: 2.906,25
Varegruppenummer: 1015800
Din pris - 1 stk.:
1.806,25 DKK

Robuste pallekar til produktion, lager og transport


Køber du et eller flere pallekar fra ErgoLift, får du mange fordele med i prisen. Her er der nemlig tale om funktionelle beholdere, der fungerer godt til mange formål; fra at opbevare affald, skrot og metal til at transportere reservedele og komponenter.

De forskellige formål skyldes, at vores pallekar lavet af hårdfør HDPE-plast, der indeholder en masse gode mekaniske og kemiske egenskaber. For dig betyder det, at din virksomhed får en yderst praktisk plastkasse til mange behov. Egenskaberne indebærer blandt andet:  - Kan klare høje belastninger på 500 kg og 4.500 kg ved stabling  - Er nemme at håndtere med gaffeltruck og løftevogn  - Tåler både høje og lave temperaturer; fra -30º til +70º C  - Glatte, indvendige og udvendige vægge for en problemfri rengøring

Desuden er HDPE velegnet til brug i direkte kontakt med fødevarer, hvilket ikke mindst skyldes, at det har en høj grad af bestandighed over vand og fugt. Leder du efter et fødevaregodkendt pallekar med god opbevaringsplads, og som er hårdfør, kan vores udvalg altså være den rette løsning for dig.

Har du spørgsmål, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

Få system på din arbejdsplads med pallekar og plastkasser

Når du bruger beholdere til opbevaring og transport, bidrager du til at skabe system og orden på arbejdspladsen. Dette kan være altafgørende, hvis du vil have et overskueligt lager og en effektiv produktion samt en mere gnidningsfri transport af varer. For eksempel kan du købe et stabelbart pallekar fra ErgoLift, hvorved du får plads til mere på få kvadratmeter. Dermed kan du bedre undgå pladsmangel, og du kan nemt få beholderen ned ved hjælp af eksempelvis en gaffeltruck.

Mange af vores beholdere er desuden med ben og med løst eller hængslet låg, så de er lette at sætte oven på hinanden. Samtidig er lågene med til at give en sikker stabling og beskytte de opbevarede elementer for støv og snavs. Sidstnævnte kan være en særlig fordel for dig, der arbejder i fødevareindustrien, da de tætsluttende låg beskytter maden.

For dig kan det i sidste ende betyde flere tal på bundlinjen.

Få flere praktiske løsninger til transport og opbevaring

Det er ikke kun vores pallekar og diverse plastkasser, der forbedrer både transport og opbevaring. Hos ErgoLift har vi også mange reoler til forskellige behov. Med dem kan du dermed sikre, at opbevaringen er overskuelig, og at medarbejdere kan arbejde sikkert samt effektivt.

Blandt andet er vores reoler gode til at sikre en optimal og stabil opbevaring af alt fra store pallekar til smådele. Samtidig er reoler med til at indrette et let system, og du kan finde reolerne i forskellige størrelser med diverse kapaciteter. Du har altså mulighed for at få et reolsystem, der opfylder netop din virksomheds opbevaringsbehov.

Derudover har vi masser af professionelt løfte- og transportudstyr, der hjælper dig med at få dine pallekar og andre plastkasser frem og tilbage; fra palleløftere og pallestablere til sækkevogne og vogne. Så hvad enten dine arbejdsopgaver kræver meget høje løft, håndtering af stor belastning eller ergonomisk aflastning af ryg, nakke og skuldre, så har vi produkter, der kan løse opgaven.

Desuden er alt vores transportudstyr designet og konstrueret til at være robuste, ergonomiske og med sikkerhed for øje. Alt efter hvilket slags udstyr, du vælger, indebærer sikkerheden blandt andet sikkerhedsstop, regenerativ bremsning, beskyttelse for føreren og meget mere. Du behøver altså ikke at bekymre dig om din eller dine medarbejderes sikkerhed, når du investerer i transportudstyr hos os.

Skal vi sende dig et uforpligtende tilbud?

Hos ErgoLift hjælper vi over 2.000 danske virksomheder og institutioner årligt med at finde den rigtige inventarløsning. Det har givet os en stor portion viden om smarte opbevaringsløsninger og erfaring i at løse forskellige behov. Skal vi også hjælpe dig? Så er du i professionelle hænder.

Skal du bruge en større mængde varer, så giver vi altid et uforpligtende tilbud. Dermed kan du købe mere og stadig spare penge. Du skal bare sende os en forespørgsel om de produkter, du gerne vil have et tilbud på. Bagefter sender vi dig et forslag på en pris.

Er du usikker på, om vores sortiment lever op til dine behov? Måske ved du slet ikke, hvad du faktisk har brug for? Så kan du også bruge vores professionelle rådgivning I samråd med dig finder vi frem til, hvilke pallekar der er bedst for netop din virksomhed. Dermed kan du lettere træffe de rigtige beslutninger og få de bedste løsninger.

Og har du brug for andre inventarløsninger, vejleder vi dig naturligvis også om dét. For dig betyder det en samarbejdspartner, der kan levere viden og løsninger til mange forskellige behov – inklusive din virksomhed.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.