Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Manuelle løftebordsvogne

Almindelige Løftebordsvogne
Højtløftende Løftebordsvogne (Dobbelt saks)
Speciale Løftebordsvogne

Optimér arbejdsprocessen og skån ryggen for tunge løft

Lagerarbejde kan være en fysisk krævende opgave, der indebærer gentagne tunge løft og kropsligt slid. Sådan skal det naturligvis ikke være. Ergonomi er nemlig en vigtig faktor i enhver arbejdsplads, og det gælder især, når du arbejder med tungt gods. Løsningen? Det er en løftebordsvogn. Den er nemlig designet til at forbedre arbejdsbetingelserne for medarbejderne og mindske risikoen for skader.

Der findes både elektriske og manuelle løfteborde. Forskellen mellem disse vogne er, at du med den manuelle justerer vognen med håndkraft. Denne type løftevogn er et billigere alternativ i forhold til de elektriske modeller. Du får dog stadig en robust løftevogn i høj kvalitet, som kan bidrage til at skabe et godt og effektivt arbejdsmiljø. Den bidrager nemlig med:

Sundere arbejde: Når du bruger en manuel løftebordsvogn, kan du blandt andet justere højden på vognen, så den passer til den pågældende opgave. Samtidig kan den bære og løfte mange hundrede kilo, så du ikke behøver at bøje ryggen gentagne gange for at håndtere emnerne.

Mere effektivt arbejde: En manuel løftebordsvogn kan også hjælpe med at forbedre arbejdsprocessen og udnytte tiden bedre. Når du bruger en løftebordsvogn, kan du nemlig hurtigt flytte tunge emner fra ét sted til et andet, hvilket betyder, at du kan udføre arbejdet hurtigere og mere effektivt.

Med en manuel løftebordsvogn (eller elektrisk) kan du altså optimere arbejdsprocessen og forbedre arbejdsmiljøet. Det resulterer i et mere effektivt arbejdsmiljø, hvor du og dine medarbejdere kan udføre opgaverne med større lethed og sikkerhed. Du skal bare vælge den rette løftehøjde, størrelse og kapacitet.

Se også vores mange slags palleløftere og robuste løfteborde, der giver dig en optimal arbejdshøjde.


Find løftebordsvogne med rette løftekapacitet og -højde

Hos ErgoLift finder du et fint udvalg af både manuelle og elektriske løftebordsvogne, så du og dine medarbejdere kan opnå bedre ergonomiske arbejdsbetingelser. Vores manuelle modeller er særligt velegnede til virksomheder, hvor tunge løft, transport eller justering af arbejdshøjden er en del af det daglige arbejde. Når du slipper for at bære tunge genstande, kan du nemlig få større effektivitet og ikke mindst lavere risiko for nedslidning samt sygefravær.

Vores manuelle løftebordsvogne er gode hjælpemakkere til simpel godshåndtering og fås i forskellige størrelser og kapaciteter. De kan nemlig løfte og transportere alt fra emner på 150 kg til 1.000 kg. Desuden kan du finde vogne med forskellige løftehøjder og med dobbeltsaks eller en enkelt saks under bordpladen. Du har derfor gode chancer for at finde en løftebordsvogn til en bred vifte af opgaver og arbejdshøjder.

Sikkerheden er naturligvis i top. Vores manuelle løftebordsvogne er udstyret med let håndterbare drejehjul med bremser. Dette gør det nemt og sikkert for dig at manøvrere vognene rundt på lageret og på arbejdspladsen, så du sparer mest mulig tid. Ved hjælp af et smart håndsving kan du nemt justere løftehøjden på bordet, så du altid har den rette arbejdshøjde.

Når du vælger en manuel løftebordsvogn fra os, så kan du flytte varer og materialer på en effektiv måde, samtidigt med at du bidrager med et ergonomisk arbejdsmiljø. På sigt kan vores manuelle løftebordsvogne dermed give mere tilfredse medarbejdere og glade kunder.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.