Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Saddelstole

Varegruppenummer: 30 1 330 0 0 000
Din pris - 1 stk.:
1.995,00 DKK
Varegruppenummer: 46 2 0640 1 2
Din pris - 1 stk.:
2.845,00 DKK
Varegruppenummer: 46 2 0140 1 2
Din pris - 1 stk.:
2.845,00 DKK
Varegruppenummer: 46 2 1140 2 2
Din pris - 1 stk.:
4.045,00 DKK
Varegruppenummer: 35010300
Din pris - 1 stk.:
2.195,00 DKK
Varegruppenummer: 35010350
Din pris - 1 stk.:
1.645,00 DKK

Sadelstol med god komfort


En sadelstol hjælper dig til en ergonomisk god kropsholdning med rank ryg, og giver dig mulighed for at slappe af i nakkemuskulaturen. Med denne type stol, opnår du en optimal komfort og ergonomi i den siddende arbejdsstilling.

Hos ErgoLift finder du et stort udvalg af ergonomiske sadelstole til arbejdspladsen. Vores sortiment af sadelstole, produceres af danske Global Stole. Gobal Stole har mere end 45 års erfaring, med design og produktion af praktiske og ergonomiske siddeløsninger. Stolene fremstilles i Danmark, og er udført i højeste kvalitet, beregnet til professionelt brug. Hos ErgoLift, er vi stolte af at kunne kalde os forhandler af Global Stoles professionelle siddeløsninger.

Oplev ergonomiske sadelstole

Siddende arbejde er en stor del af dagligdagen på mange arbejdspladser. Derfor er det vigtigt at sidde ergonomisk korrekt. Her er en sadelstol et godt valg, da stolens design indbyder til en aktiv siddestilling. Alle vores sadelstole fås desuden i et bredt udvalg af farver og udformninger. Vælg bl.a. med eller uden ryglæn, med eller uden hjul samt et bred udvalg af betræk.

Hvorfor investere i en sadelstol fra ErgoLift?

Der er mange fordele ved at investere i en sadelstol. Først og fremmest giver stolen dig mulighed for at opnå en mere ergonomisk god kropsholdning. Ryggen beholder nemlig sin naturlige kurve på den nederste del, hvilket reducerer spændinger i hele ryggen. En anden stor fordel ved at benytte en sadelstol, er at blodcirkulationen i kroppen forbedres. Dette fordi det er muligt at sidde med relativt "åbne" vinkler på hofte- og knæled. Siddestillingen på en sadelstol, forebygger også afklemning og stramme, korte muskler og du får bevægeligheden ned i de store muskelgrupper i benene.

Grundet de mange ergonomiske fordele, er sadelstolen en yderst populær stol, som mange arbejdspladser har gavn af. Stolen kan bruges ved skrivebordet på kontoret, men er også et godt valg på arbejdspladser hvor man har behov for at sidde lavt. Dette som alternativ til at sidde på hug, hvilket er enormt belastende for knæ og led. Det kan der være behov for på skoler, i institutioner og på værksteder. En sadelstol er også populær som stol i frisører og klinikker, da den er let at justere og er udstyret med hjul, så den let kan flyttes rundt og tilpasses under behandlinger.

Få optimal arbejdsstilling hele dagen

For at opnå en optimal arbejdsstilling hele dagen, og passe bedst muligt på dig selv og din krop, er det vigtigt at du varierer din arbejdsstilling ofte. Derfor vil den optimale løsning ofte være en kombination af forskellige stole, samt stående arbejde. På kontoret er det oplagt at kombinere sadelstolen med en kontorstol, et hæve-/sænkebord og en aflastningsmåtte. På den måde, har du komplet sæt af ergonomiske møbler til at variere din arbejdsstilling.

Dog er det altid vigtigt at tage højde for lige netop dig og din arbejdssituation. Derfor finder du hos ErgoLift et bredt udvalg af stole og måtter til forskellige industrier og arbejdssituationer, så du kan skabe de mest optimale forudsætninger for varierede og ergonomiske arbejdsstillinger.

Er du i tvivl om hvilken sadelstol du skal vælge? Hos ErgoLift har vi mere end 20 års erfaring med salg af inventar til virksomheder. Så kontakt endelig vores kundeservice-team, der altid er klar til at hjælpe dig med at finde gode, ergonomiske løsninger, der matcher dine behov.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.