Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

Skabe

Skabe til forskellige formål og behov

Vi har kemiskabe, som giver dig sikker opbevaring af dine kemikalier og stålmaterialeskabe i stål, som giver dig sikkerhed for, at dine ting er forsvarligt opbevaret. Har du ydermere behov for brandsikring er voresbrandsikrede skabe løsningen. Brandskabet leveres med hylder og opsamlingstank(e). Skabet har automatiske lukkedøre og brandhæmmende ventilationssystem med thermosikring.


Et populært skab er vores værktøjsskab. Det fås i forskellige størrelser og med hylder og skuffer. Det er udformet i stål og tåler stort slid.


Er det generel opbevaring af dine ting, er vores SWED opbevaringsskab i stål en god løsning. Opbevaringsskabet kan også fungere som personaleskab, hvor medarbejdere kan have deres personlige ting opbevaret. Vores opbevaringsskabe kannaturligvis udstyres med cylinderlåse.


Har din virksomhed brug for omklædningsskabe eller garderobeskabe, har vi flere muligheder. De fås med skrå top for at lette rengøringen. Vores klassiske klædekskabe er udført i stål og udstyretmed udluftsningshuller.


Ofte er der brug for flytbare lave skabe. Vi har forskellige skuffeskabe med hjul. Et sådant skab kaldes ofte for et rullekabinet. Den øverste skuffe, som kan låses, er inddelt til små kontorartikler som kuglepenne,mens den nederste er til hængemapper. Kabinettet fås i bøg, birk, hvid eller egelaminat. Skabet kan også fås med jalousi front og lås.


Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af det rette skab til dig og din virksomhed, så er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.