Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Skabe

Skabe til kontor, lager eller værksted

Vi har skabe til alle formål og behov. Når du har brug for opbevaring eller arkivering på dit kontor, værksted eller lager, skal du vælge præcis det skab, som opfylder netop dit behov. Netop her kan ErgoLift hjælpe.

Hvilke forskellige skabe kan jeg finde hos ErgoLift?

Hos ErgoLift har vi et stort udvalg af skabe til mange forskellige formål. Vi har kemiskabe, som giver dig sikker opbevaring af dine kemikalier. Disse skabe er optimale i kemilokalet på skolen eller i virksomheder der arbejder med farlig kemi og kemikalier.

Vi har også stålopbevaringsskabe som giver dig sikkerhed for, at dine ting er forsvarligt opbevaret, da alle vores skabe har mulighed for aflåsning. Vi har også et stort udvalg af boksskabe og omklædningsskabe og tilbyder komplette løsninger for større virksomheder og skoler, der ønsker at indrette deres lokaler med omklædningsskabe i højeste kvalitet.

Har du behov for brandsikring er vores brandsikrede skabe løsningen. Brandskabet leveres med hylder og opsamlingstank(e). Skabet har automatiske lukkedøre og brandhæmmende ventilationssystem med termosikring.

Vi har også et stort udvalg af kontorskabe og kontorreoler, her tilbyder vi alt fra aflåselige kontorskabe i alle størrelse og materialer, til kontorreoler med alt fra 2 til 5 hylder og til skuffeskabe med aflåselige skuffer, der sikrer dine private genstande på kontoret. Alle vores kontorskabe er udviklet i højeste kvalitet og i moderne design der passer godt ind i nutidens kontormiljøer. Har du behov for ekstra sikkerhed, så tilbyder vi også laptop- og Ipad skabe eller computerskabe hvor computere og andre værdigenstande nemt og sikkert låses inde. Disse er optimale i større virksomheder, hvor du gerne vil undgå at tage din computer med dig eller på skoler, hvor eleverne nemt og sikkert låser deres computere inde.

Derudover har vi også et stort udvalg af nøgleskabe og værktøjsskabe der giver optimal mulighed for opbevaring og orden af nøgler og værktøj. Nøgleskabene er indrettet med plads til alt fra 30-200 nøgler og skaber godt overblik. Et nøgleskab er optimalt på skoler, hos viceværter, ejendomsservice mm. Vores værktøjsskabe har plads til både skuffer, påbygningsrammer og hylder og giver optimal opbevaring af værktøj på en sikker måde. Vores værktøjsskabe fås i alle størrelser og er udformet i stål og tåler stort slid.

Ønsker du generel opbevaring af dine ting, så er vores SWED opbevaringsskab i stål en god løsning. Opbevaringsskabet kan også fungere som personaleskab, hvor medarbejdere kan have deres personlige ting opbevaret. Vores opbevaringsskabe kan naturligvis udstyres med cylinderlåse. SWED opbevaringsskabet er netop udviklet som en smart foldbar model EASY, som nemt foldes op og opsættes uden brug af skruer eller andet manuelt arbejde.

Har din virksomhed brug for omklædningsskabe eller garderobeskabe, har vi flere muligheder. De fås med skrå top for at lette rengøringen. Vores klassiske klædeskabe er udført i stål og er udstyret med udluftningshuller.

Ofte er der brug for flytbare lave skabe. Vi har forskellige skuffeskabe. Et sådant skab kaldes ofte for et rullekabinet. Den øverste skuffe, som kan låses, er inddelt til små kontorartikler som kuglepenne, mens den nederste er til hængemapper. Kabinettet fås i bøg, birk, hvid eller egelaminat. Skabet kan også fås med jalousi front og lås. Jalousilåger er velegnede til brug på kontorer, skoler eller andre steder, hvor der er behov for at have arkivbokse og ringbind opbevaret. Et skab med jalousilåger er et godt valg til dig, der har brug for et skab med skjult opbevaring, men som samtidig optager minimalt med plads på kontoret. Alle vores skabe fås i et stort udvalg af farver, materialer og udformninger, så vi altid kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Udover skabe til kontorer og skoler har vi også specialdesignede skabe som brandmandsskabe, politiskabe og soldaterskabe. Disse skabe er specielt udviklet til netop disse erhverv og møder de behov der er for optimal opbevaring af personlige ejendele.

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af det rette skab til dig og din virksomhed, så er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.