Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Nøgleskabe

Nøgleskabe

Ønsker I større sikkerhed af jeres nøgler på arbejdspladsen eller i hjemmet? Vi har alt i nøgleskabe.

Hvad bruger man et nøgleskab til?

Vores nøgleskabe kommer i mange forskellige størrelser og modeller og vi tilbyder nøgleskabe med plads til alt fra 30 - 200 nøgler. Alle vores nøgleskabe er meget sikre at benytte. Et nøgleskab bruges til opbevaring af nøgler på en sikker måde og skaber samtidig et godt overblik, så nøglerne ikke blandes sammen. Nøgleskabe benyttes alle steder og er især optimale atbenytte på skoler, hos viceværter, ejendomsservice mm. hvor der er behov for mange nøgler på et sted.

Hvordan vælger jeg det rigtige nøgleskab?

Hvilket nøgleskab du bør vælge, afhænger af dine krav og antal af plads.Derfor er det vigtigt at I først finder frem til hvor mange nøgler I har behov for at opbevare og om flere personer skal kunne tilgå skabet.

Hvad er fordelene ved et nøgleskab?

Et nøgleskab har den fordel at I nemt og hurtigt kan overskue jeres nøgler og opbevare nøgler et samlet sted, hvor alle ansatte kan finde dem. På den måde giver nøgleskabe et godt overblik og optimal opbevaring. Et nøgleskab kan skrues fast i væggen og tilgås af alle medarbejdere. Derudover sikrer I også at uvedkommende ikke kan komme til nøglerne, da de nemt låses af.

Hvordan vælger jeg det rigtige nøgleskab?

Når du skal vælge dit nøgleskab, er det vigtigt at du kender dine behov for hvad skabet skal kunne. Har du behov for plads til få eller mange nøgler eller skal skabet kunne skrues fast til væggen? Skal der være kodelås, så flere kan tilgå det eller er det nok med en nøgle til skabet. Et nøgleskab giver optimal sikkerhed for firmaets eller familiens nøgler, så alle ved hvor nøgler skal placeres efter brug og alle ved at nøglerne er forsvarligt lukket inde.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.