Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Special palleløftere

Varenummer: 1155031503
Din pris - 1 stk.:
2.618,75 DKK
Varenummer: 86012492
Listepris: 2.618,75
2.368,75 DKK

Find funktionelle special-palleløftere til jeres behov


Nogle gange er en klassisk palleløfter bare ikke det optimale transportredskab, når pallerne skal håndteres hurtigt og effektivt. Derfor tilbyder vi hos ErgoLift en række palleløftere til specialbrug.

Blandt vores udvalg af special palleløftere finder du bl.a. fleksible sammenklappelige modeller, smarte palleflyttere og meget mere. På den måde, er du sikret en palleløfter der dækker præcis dit behov, som klarer transportopgaven effektivt og sikkert.

Special-palleløftere gør det nemt for dig at flytte paller

Blandt vores sortiment af special palleløftere, finder du et bredt udvalg af palleløftere til forskellige specifikke opgaver.

Du finder bl.a. den sammenklappelige og fleksible palleløfter Pallea. På trods af sin enkle konstruktion, har Pallea en kapacitet på helt op til 400 kg. Palleløfteren er enormt fleksibel og meget alsidig, da hjulene kan rulle i alle retninger. Det giver dig mulighed for at manøvrere selv store og besværlige emner, ved at anvende Pallea palleløfteren på tværs. Du har desuden mulighed for at klappe palleløfteren sammen, hvilket betyder at den fungerer godt i små rum og smalle gange, fx på mindre lagre og i trange butiksmiljøer.

Du finder også den smarte palleflytter, et genialt ergonomisk værktøj til håndtering af tomme europaller. Med palleflytteren transporterer du let og enkelt paller fra A til B. Palleflytteren monteres nemt på den liggende palle, som efterfølgende kan køres hen til den ønskede placering, helt uden tunge løft og dårlige arbejdsstillinger. Dét kalder vi smart!

Opnå effektivt arbejde med det rette udstyr

Håndtering af paller er en stor del af hverdagen i mange virksomheder. De mange træk, løft og skub er hårdt for kroppen, og det kan samtidig være en enormt ineffektiv proces, hvis ikke udstyret er tilstrækkeligt. Hos ErgoLift finder du ikke blot special palleløftere, vi fører faktisk et af Danmark bredeste udvalg af udstyr til alle aspekter af pallehåndteringen. Du er meget velkommen til at udforske vores sortiment af pallevogne, pallestablereelektriske palleløftere og meget mere.

Køb special-palleløftere til specielle behov

Hos ErgoLift finder du et af Danmarks største udvalg af palleløftere til alle formål, og på webshoppen finder du altid en lang række af konkurrencedygtige tilbud og online priser. Fandt du ikke den palleløfter du søgte? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440, så hjælper vi med at finde en løsning.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.