Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Tilbehør til palleløftere

Varenummer: 8710000100
Listepris: 531,25
468,75 DKK
Varenummer: 1891041700
Listepris: 1.931,25
1.806,25 DKK
Varenummer: 1130041298
Din pris - 1 stk.:
531,25 DKK
Varenummer: RQ77N-B
Din pris - 1 stk.:
406,25 DKK
Varenummer: 1415086017
Din pris - 1 stk.:
4.368,75 DKK
Varenummer: 8212086011
Din pris - 1 stk.:
4.368,75 DKK
Varenummer: 8320100
Din pris - 1 stk.:
5.618,75 DKK
Varenummer: 8320010
Din pris - 1 stk.:
6.618,75 DKK

Tilbehør og reservedele til palleløfter


For at få mest muligt ud af din palleløfter, er det ofte en god idé at supplere den med det rette tilbehør.

Blandt vores store udvalg af tilbehør til palleløftere, finder du bl.a. ekstra batterier til elektriske palleløftere Alle vores elektriske palleløftere leveres inklusiv ét batteri, der kan dog ofte opstå situationer hvor det er praktisk at have et ekstra batteri ved hånden. Det kan fx være at jeres elektriske palleløfter kører på et lager med både daghold og nathold, her vil et ekstra batteri gøre det muligt at bruge palleløfteren 24 timer i døgnet, da I aldrig skal vente på at batteriet lader op.

Vores sortiment af tilbehør, rummer også den populære stopklods til palleløftere. Stopklodsen holder palleløfteren på plads under transport på fx lastbil eller ladvogn, men kan også anvendes ved opbevaring på arbejdspladsen, når palleløfteren ikke er i brug.

Robuste reservedele i høj kvalitet

Nogle gange kan der efter længere tids brug, også være behov for reservedele, for at forlænge palleløfterens levetid. Det er nemlig frustrerende hvis palleløfteren ikke har den optimale ydeevne, pga. manglende eller defekte dele. Vi har samlet størstedelen af vores reservedele til palleløftere her på siden, men leder du efter nye hjul til din palleløfter, finder du dem ved at besøge vores store udvalg af kvalitetshjul fra TENTE.

Hos ErgoLift ønsker vi ikke at vores kunder oplever ineffektive arbejdsgange eller driftsstop på grund af reservedelsmangel. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder den reservedel du søger. Så hjælper vi dig gerne videre, i din søgen efter reservedele til palleløftere eller rådgiver dig til køb af en ny palleløfter.

Gør din virksomhed mere produktiv

At beskæftige sig med transport og løft, kan være hårdt arbejde. En arbejdsdag byder ofte på mange tunge løft og akavede arbejdsstillinger, hvilket er både tidskrævende og nedslidende. De mange tunge løft, kan dog undgås med det rette løfteudstyr, og det gavner både produktiviteten og de medarbejdere, der hver eneste dag håndterer de mange løft.

Hos ErgoLift finder du ikke blot et stort udvalg af palleløftere, vi bestræber os nemlig på at levere et af Danmark største udvalg af alle typer ergonomisk løfteudstyr. Derfor finder du bl.a. sækkevogne, pallestablereløfteborde, vogne og meget mere, der gør arbejdsdagen lettere - uanset hvad der skal løftes.

Vi rådgiver dig i reservedele til palleløftere

Med mere end 20 års erfaring indenfor salg af løfteudstyr har ErgoLift opnået unik produktviden indenfor hydraulik, samt en førende position på markedet. Vi bestræber os på at levere palleløftere, tilbehør og reservedele af højeste kvalitet, til attraktive priser. Derudover, sætter vi en ære i personlig rådgivning, så vores kunder opnår en god service. Vi har specialister indenfor området transport og løft som sidder klar til at hjælpe med tilbud og løsninger til både mindre projekter, såvel som større specialopgaver. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.