Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

Rengøring

Alt i rengøringsmaskiner til erhverv

Hos ErgoLift forhandler vi et bredt udvalg af rengøringsmaskiner, der løser rengøringsopgaver let, hurtigt og effektivt. Blandt vores store udvalg, finder du bl.a. industristøvsugere, vådstøvsugere, damprensere, gulvvaskemaskiner og meget mere.

Alle vores rengøringsmaskiner produceres af tyske Kärcher. Kärcher har mere end 80 års erfaring med udvikling og produktion af innovative rengøringsmaskiner, der gør hverdagen lettere. Maskinerne er alle fabrikeret i Tyskland, og er udført i højeste kvalitet, beregnet til professionelt brug. Hos ErgoLift, er vi stolte af at kunne kalde os forhandler af Kärcher's kraftfulde og effektive rengøringsløsninger.

Find din effektive rengøringsmaskine

Professionelle rengøringsmaskiner kommer i mange forskellige størrelser og med forskellige funktioner, alt efter hvilken rengøringsopgave du står overfor. Det er vigtigt at vælge den rette maskine til opgaven.

Måske står du og mangler en industristøvsuger. Denne type støvsuger er en større og mere kraftig støvsuger, sammenlignet med en klassisk husholdningsstøvsuger. Industristøvsugeren er derfor perfekt til rengøring i virksomheder eller offentlige bygninger, hvor der ofte bliver slæbt meget skidt og snavs indenfor. I vores sortiment af støvsugere finder du også kombinerede våd- og tørstøvsugere, der både suger vådt og tørt skidt, uden omstilling. På den måde sparer du tid, da du ikke skal skifte mellem forskellige støvsugere eller indstillinger. En vådstøvsuger er særlig praktisk i fx institutioner, hvor der ofte slæbes mudder og vådt sand med ind fra udearealer og legepladser.

Det kan også være du leder efter en gulvvaskemaskine. En gulvvaskemaskine er den professionelle løsning, når gulvet skal vaskes. Sammenlignet med den manuelle løsning med moppe og gulvspand, klarer en gulvvasker rengøringsopgaven hurtigere og med et grundigere resultat. Alle vores gulvvaskemaskiner er walk-behind modeller, hvilket betyder at føreren går bagved maskinen. Walk-behind modellerne har den store fordel, at de er lettere at manøvrere omkring hjørner eller ned af smalle gange. Vores walk-behind gulvvaskere er perfekte til effektiv rengøring af små og mellemstore områder som fx detailbutikker, poolområder, haller, gangarealer og supermarkeder.

I vores brede sortiment finder du også damprensere. En damprenser, har utallige anvendelsesmuligheder, da den ved hjælp af varm damp, muliggør en dybdegående rengøring af mange typer overflader - uden brug af skrappe rengøringsmidler og kemikalier. Vores damprensere leveres med et bredt udvalg af mundstykker og tilbehør, så du har mulighed for at rengøre alt fra tekstiler og gulve, til vinduer og hvidevarer. En damprenser kan, takket være den sublime ydeevne, dræbe 99,99% af alle bakterier, og dermed sikre en meget høj standart hvad angår hygiejne.

Hvorfor professionelle maskiner til rengøring?

Der er mange gode grunde til at investere i en professionel rengøringsmaskine. Først og fremmest, er maskinerne udviklet til at klare rengøring af større arealer. Maskinerne er altså bygget til at klare en større mængde skidt og snavs, sammenlignet med en almindelig støvsuger eller moppe der bruges i private hjem.

En rengøringsmaskine er også enormt omkostningseffektiv, da den klarer rengøringen hurtigt og effektivt. Du får en grundig rengøring af store arealer på kort tid, og sparer både tid, penge og ressourcer. Alle vores rengøringsmaskiner er desuden udviklet med ergonomien for øje, hvilket betyder at føreren skånes for en masse hårdt fysisk arbejde, og får en bedre arbejdsstilling. Dermed, forebygges sygemeldinger og arbejdsskader i virksomheden.

Din specialist i inventar til B2B

Hos ErgoLift bestræber vi os på at kunne tilbyde alt i inventar til din arbejdsplads, samlet ét sted. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere et stadig voksende sortiment, til en bred vifte af brancher. Så uanset om du har brug for et større parti rengøringsmaskiner til den professionelle rengøringsvirksomhed, eller mangler en robust støvsuger til den lille butik, er vores dygtige kundeservice altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilken rengøringsmaskine der er den rigtige for din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 600 440


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.