Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Rullecontainer

Gør transport og opbevaring nemmere

Forestil dig dette: du skal til at flytte et større parti varer fra A til B. Måske skal du transportere affald, vasketøj eller catering. Dog er du udfordret af, at varerne både er tunge og besværlige at bære selv. Samtidig tager transporten en stor del af din arbejdstid, da du kun kan bære et bestemt antal kilo ad gangen og derfor må gå flere gange.

I alle de nævnte scenarier er en rullecontainer en praktisk løsning. Med den kan du nemlig opbevare og flytte større partier varer på en nemmere og mere effektiv måde end at bære dem selv. Rullecontaineren består blandt andet af en solid bund med fleksible hjul, så du blot skal skubbe vognen for at få dine varer frem. Samtidig er der et højt gitter på et forskelligt antal sider, så du får en mere sikker transport, da gitteret sørger for, at dine varer ikke falder ud.

En rullecontainer fungerer ligeledes som en mobil opbevaringsplads, som er nem at rokere rundt på. Skal du for eksempel opbevare byggematerialer eller post hen over natten, kan du placere det i et sikkerhedsbur, som du let kan aflåse med hængelås eller metalplombe. Fordelen er, at nysgerrige fingre har sværere ved at få fat i dine varer.

Med den rette type rullecontainer gør du altså opbevaring, transport og løft af varer nemmere samt mere effektiv. Et ideelt valg til lagerhaller, varehuse, butikker, hoteller, restauranter, posthuse og lignende.

Udforsk vores forskellige typer af rullecontainere

Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af forskellige slags rullecontainere. De bliver ofte også kaldet rullebure, postbure, pakkevogne og transportbure. De forskellige navne er dog ikke uden grund. Mange bruger dem nemlig til at transportere alt fra pakker og fødevarer til vasketøj. Med andre ord: vores rullecontainere kan klare et væld af opgaver i flere erhverv. For dig betyder det en løsning, der kan opfylde dit behov.

Vi har valgt at inddele vores rullecontainere ud fra deres forskellige funktioner, så du har lettere ved at vælge den rigtige løsning. Du kan for eksempel finde:

Rullebure: Hvis du ønsker en rullecontainer med nem håndtering og let flytte dine varer fra A til B uden en palleløfter eller andet løfteudstyr

Sikkerhedsbure: Denne løsning er til dig, der gerne vil tyverisikre dine varer og gøre dem utilgængelige uden nøgle samtidig med, at transporten er nem

Bure med træbund eller af plast: Giver dig mulighed for at få en robust bund af træ eller en mere hygiejnisk bund af plastik til eksempelvis køkkenmiljøer

Fold- og stakbare bure: En pladsbesparende løsning til din arbejdsplads, hvor pladsen er trang, og du gerne vil kunne folde eller klappe burene sammen

Uanset hvilket slags bur du vælger, så kan du forvente holdbart metal og stærke hjul med høj kapacitet. På den måde er det let at manøvrere tungt gods, samtidig med at hjulene sikrer stabilitet.

Se flere varer indenfor lager og produktion på hjemmesiden.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.