Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Special sækkevogne

Varenummer: 86011549
Listepris: 13.743,75
13.118,75 DKK
Varenummer: 1910057391
Listepris: 4.368,75
4.243,75 DKK
Ved 2 stk.: 3.787,50
Ved 3 stk.: 3.637,50
Varenummer: SK-710.028
Listepris: 2.493,75
2.368,75 DKK
Varenummer: KM145730
Din pris - 1 stk.:
1.368,75 DKK
Varegruppenummer: 71450305
Listepris fra: 3.743,75
3.493,75 DKK
Varenummer: 10057115
Listepris: 2.118,75
2.056,25 DKK
Ved 2 stk.: 1.906,25

Find special sækkevogn til præcis dit behov


Nogle gange er en klassisk sækkevogn bare ikke det optimale transportredskab, når nogle typer af gods skal transporteres. Derfor tilbyder vi hos ErgoLift en lang række sækkevogne til specialbrug, hvor almindelige sækkevogne ikke slår til.

Blandt vores brede udvalg af specielle sækkevogne finder du blandt andet sækkevogne til tønder, stole, hvidevarer, automater samt særlige kombi-modeller der både kan anvendes som ladvogn og sækkevogn. På den måde er du sikret en sækkevogn der dækker præcis dit behov, som klarer transportopgaven effektivt og sikkert.

En vogn til ethvert formål

Blandt vores sortiment af special sækkevogne, finder du et bredt udvalg af sækkevogne til forskellige specifikke opgaver.

Med vores sækkevogn til hvidevarer og automater, flyttes let større emner så som hvidevarer, automater, og andre store genstande op til 500 kg. Vognen er udstyret med mange smarte løsninger, heriblandt fastmonteret spændestrop, støttehjul og larvefødder til trappetransport. På den måde, kan én mand flytte stort og tungt gods på egen hånd.

Kombi-sækkevognen er en hybrid vogn. Du kan let skifte mellem tre forskellige indstillinger, som gør at vognen kan opfylde flere funktioner: Almindelig sækkevogn, skråtstillet rullevogn og ladvogn. Kombi-vognen giver dig altså en enormt alsidig vogn, som er perfekt til fx servicevognen, håndværkeren, ejendomskontoret eller andre erhverv, hvor der er forskellige transportbehov.

Vi fører også specialvogne til stoletransport, henholdsvis med eller uden luftgummihjul. En stolevogn er genial i kulturhuse, i konferencecentre, på skoler, i festlokaler mv. Hvor der er behov for at flytte flere stablede stole, på samme tid. På den måde, spares personalet for mange tunge løft, og arbejdet med at opstille eller nedtage stole effektiviseret.

Du finder også vores sækkevogne til transport af olietønder. Disse sækkevogne har et helt særligt design, der egner sig til transport og håndtering af tønder. Derfor er en sækkevogn til tønder en god investering hvis du ønsker at optimere håndteringen af de ellers tunge og uhåndterlige olietønder. Hvis du har behov for yderligere udstyr til transport, løft og opbevaring af tønder, kan du med fordel se vores store udvalg af tøndeudstyr og tøndevogne. Her finder du bl.a. tøndeløftere, tøndestablere, tøndetransporter og meget mere.

Køb sikre vogne i høj kvalitet hos ErgoLift

Alle vores special sækkevogne er udført i en robust og stabil konstruktion i enten aluminium eller stål. Uanset om du er på udkig efter en sækkevogn til hvidevarer, automater, tønder eller måske en stolevogn. Så er alle modellerne udviklet til professionelt brug, hvilket er din garanti for funktionalitet og kvalitet i topklasse.

Vi yder rådgivning ud fra dine ønsker

Hos ErgoLift finder du et af Danmarks bredeste udvalg af sækkevogne til alle formål, og på webshoppen finder du altid en lang række af konkurrencedygtige tilbud og online priser. Fandt du ikke den sækkevogn du søgte? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440, så hjælper vi med at finde en løsning.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.