Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Skilte

Skilte og mærkater til alle formål


Påbudsskilte er en vigtig del af indretning i mange arbejdsmiljøer, da det er lovpligtigt for virksomheder at skilte med påbud, der fremmer sikkerhed og sundhed under arbejdet i et område. Med et påbudsskilt viser man altså tydeligt ansatte og gæster hvilke relevante påbud der er gældende i området, for at mindske risikoen for sundhedsfare og personskader.

Hos ErgoLift fører vi et stort udvalg af alle relevante påbudsskilte, advarselsskilte og anvisningstavler, der kan være påkrævet i forskellige brancher og arbejdsmiljøer. Alle vores skilte er af højeste kvalitet, og fås enten som selvklæbende folie, eller i plastplader afhængig af anvendelsesområde.

Skab opmærksomhed med det rette skilt

Hvilket skilt der er det rette til lige netop din arbejdsplads afhænger både af branche, arbejdsområde, indretning og meget mere. Generelt kan det siges at et påbudsskilt er en venlig påmindelse om de regler, der skal beskytte både medarbejdere og gæster mod forskellige risikofaktorer.

Særligt i industri og produktion er der ofte områder, hvor det er påbudt at bære fx høreværn, hovedværn, beskyttelsesdragt eller andet sikkerhedsudstyr. Der kan også være risiko for nedsat hørelse, nedstyrtning, ætsning eller forgiftning. Alle påbudsskiltene foreskriver en bestemt adfærd, som både er afbilledet ved hjælp af et piktogram, samt en forklarende tekst. Blandt vores store sortiment af skilte finder du dog også andre former for piktogramskilte, fx rygning forbudt, herre/dame WC, EXIT, Information mv. Så du kan skabe opmærksomhed med det helt rette skilt.

Selvklæbende skilte og mærkater

Det er vigtigt at vælge et skilt i det rette materiale. På den måde sikrer du nemlig at skiltet har den bedst mulige holdbarhed i de omgivelser det er placeret. Hos ErgoLift fører vi skilte i to typer materiale: Selvklæbende folie og hård plast. Skilte i selvklæbende folie kan monteres på stort set alle overflader, men er ikke særlig modstandsdygtige over for vind og vejr, så de egner sig bedst til indendørs brug. Skilte i hård plast er derimod mere modstandsdygtige overfor vind og vejr. Plastpladerne har samtidig en styrke og stivhed, som kan være at foretrække på visse overflader.

Vi klarer alle projekter og ordrer

Med mere end 20 års erfaring indenfor salg af inventar til virksomheder har ErgoLift opnået en unik produktviden, samt en førende position på markedet. Vi bestræber os på at levere professionelle skilte, til attraktive priser. Derudover, sætter vi en ære i personlig rådgivning, således at vores kunder opnår den rette hjælp og service. Vi har specialister indenfor området, som sidder klar til at hjælpe med tilbud og løsninger til både mindre projekter, såvel som større specialopgaver.

Arbejdstilsynet administrerer regler og retningslinjer omkring korrekt skiltning på danske arbejdspladser, og holder opsyn med overholdelsen af disse. Hvis du vil vide mere om reglerne for korrekt skiltning, anbefaler vi altid at du rådfører dig med Arbejdstilsynet. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.