Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

Stilladser

Få praktiske stilladser

Når der skal udføres arbejds- eller monteringsopgaver i højden over længere tid, er der behov for et fast og stabilt underlag at stå på. Her er et stillads ofte et godt valg, da stilladser både giver en god stabilitet og sikkerhed, og samtidig giver en større bevægelsesfrihed. Med en stilladsløsning fra ErgoLift, bliver det altså lettere at komme igennem arbejdet i højden, både ude og inde.

Køb stilladser hos ErgoLift

Hos ErgoLift forhandler vi primært to stillads-typer: foldestilladser og rullestilladser. Med disse stilladstyper dækker vi et bredt behov, inden for både industri, byggeri og håndværk.

Der er mange grunde til at vælge at købe et stillads hos ErgoLift. Først og fremmest er alle vores stilladser udarbejdet i aluminium, hvilket har rigtig mange fordele. Aluminium er nemlig et ekstremt robust og slidstærkt materiale, som samtidig har en lav egenvægt. Det betyder, at opsætning og nedtagning bliver meget nemmere. Aluminium har også den fordel, at det ikke kan ruste og er mere fleksibelt end fx stål.

Alle vores stilladser er også udstyret med en patenteret måde at låse diagonaler og horisontaler på. Det innovative Lock-systemet, gør det både hurtigere og mere sikkert at opsætte og nedtage stilladserne.

Alle vores stilladser produceres desuden af danske Alulock, der er Danmarks største leverandør af produkter til arbejde i højden. Alulock har mere end 25 års erfaring med design og produktion af løsninger, til arbejde i højden. Hos ErgoLift er vi derfor meget stolte af at kunne kalde os forhandler af Alulocks professionelle og innovative stilladser.

Smarte foldestilladser med nem opstilling

Et foldestillads, er et både sikkert og fleksibelt stillads. Foldestilladser egner sig særligt godt til dem, som ofte flytter stilladset imellem flere forskellige lokationer. Til forskel fra rullestilladset, er foldestilladset nemlig nemmere at transportere, og hurtigere at folde sammen. Foldestilladser anvendes primært i lavere arbejdshøjder, eller ved arbejde indenfor. Det består nemlig af færre delelementer, og er derfor ikke lige så modstandsdygtigt over for vind og vejr. Vores foldestilladser fås med platformshøjder fra 1,65 meter op til 5,65 meter.

Find kompakte rullestilladser med gelænder

Et rullestillads er kendetegnet ved at det har hjul, og derfor løbende kan flyttes rundt til hver enkelt arbejdsopgave. Rullestilladser egner sig særligt godt til udendørs brug, da de er udstyret med mere robuste hjul og bredere platforme. Et rullestillads kan derfor anvendes til mange forskellige arbejdsopgaver fx malerarbejde, facadearbejde eller tagarbejde. Et rullestillads, kan desuden udbygges på samme måde som andre typer af stilladser, og kan også anvendes i kombination med fx facadestilladser. På den måde, kan du få præcis den stilladsløsning der passer til dine arbejdsopgaver. Vores foldestilladser fås med platformshøjder fra 2,25 meter op til 10,09 meter.

Få tilbehør til stilladser

Hos ErgoLift leverer vi et stort udvalg af tilbehør til stilladser. Du finder blandt andet fodlistesæt, som er påkrævet ved platformshøjder over 2 meter. Du finder også støtteben, hvilket er påkrævet ved platformshøjder over over 4 meter. Med vores teleskopiske støtteben, er det både hurtigt og nemt at sætte stabilisatorer på dit rullestillads.

Nogle gange kan man komme ud for at stilladser ikke er det rette udstyr til en given arbejds- eller monteringsopgave i højden. Det er vigtigt, altid at vurdere hvilke tekniske hjælpemidler der er mest hensigtsmæssige at anvende, så arbejdet kan udføres sikkert og effektivt. Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af både stiger og personlifte, så du altid har mulighed for at finde det rette udstyr til arbejdet i højden.

 Er du i tvivl om hvilket hjælpemiddel du skal vælge til din næste arbejdsopgave i højden? Kontakt vores kundeservice på telefon 44 600 440 hvis du er i tvivl, eller har spørgsmål.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.