Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

Trillebøre

Trillebøre fra ErgoLift

Hos ErgoLift har vi et bredt sortiment indenfor trillebøre - Vi har alt fra mørtelbør til havevogne og tilbehør til trillebør. Vi har et af markedets største udvalg af trillebøre til både professionelle og private. Alt efter hvilken slags trillebør du skal bruge, så findes de i stort udvalg hos ErgoLift. En trillebør er et meget alsidigt værktøj som både kan være elektrisk eller manuel. En trillebør som vi alle kender fra haven, er meget simpel og nem at benytte. Såfremt du skal bruge lidt tungere udstyr, så kan man vælge en heavy duty udgave der egner sig godt til det professionelle erhverv - du kan se vores store udvalg af trillebøre her på siden.


Trillebøre fra ErgoLift: Trillebøre til alle formål

Lige meget hvad du skal bruge din trillebør til, så har vi den hos ErgoLift. Vi har et af markedets største udvalg af trillebøre og har modeller til både private og professionelle. En trillebør bruges for at lette arbejdsopgaver hvor du skal flytte tungt gods. Med en trillebør kan du trille eller skubbe tunge emner foran dig, i stedet for at slæbe dem.

Vi har alle former for trillebøre og har både den rigtige trillebør til den private og til det professionelle erhverv. Vi har standard trillebøre, som er den trillebør du kender og benytter i haven. Vi har alt fra kapaciteter på 80 L. og helt op til 250 L., så du er sikker på at der er en til netop dine behov. Vores standard trillebøre er udført i galvaniseret stål og har punkterfrie hjul for sikker brug på ujævne flader. Alle vores trillebøre er udført med ergonomiske håndtag for optimal brug.

Vi har også et stort udvalg af plasttrillebøre. En trillebør i plast passer godt til at transportere større mængder af lettere materiale, da de ofte har en stor kapacitet.

Mangler du en special trillebør, så har vi også murstens trillebøre, der gør det muligt at transportere murbrokker på en nem og effektiv måde. Vi har også trillebøre til døre og vinduer, rulle transportører til baljer og elektriske trillebøre. Med en elektrisk trillebør har det aldrig været nemmere at transportere tunge emner. Vores elektriske trillebør har en kraftig 600 W trinløs motor og er designet til intensiv brug.

Hos ErgoLift tilbyder vi også markedets største udvalg af værktøjstrillebøre. Som håndværker kender du sikkert til tyveri af værktøj og materialer. Med en værktøjstrillebør med aflåselig box med udtag for hængelås, sikrer du nemt dit værktøj mod tyveri. Vores værktøjstrillebøre er udviklet i højeste kvalitet fra vores hollandske leverandør Matador og er blandt de bedste og mest solide på markedet. Værktøjstrillebør med tilt der gør den meget nem og ergonomisk at benytte, da den nemt transporteres ud og ind af varevognen pga. tilt systemet.

Hvilke opgaver kan jeg løse med en trillebør?

En trillebør kan bruges til et bredt udsnit af opgaver, da de forskellige modeller har mange anvendelsesmuligheder. Skal du f.eks. løse opgaver i haven eller på jobbet hvor du har brug for en trillebør med en lavere kapacitet, kan det være en fordel at benytte en standard trillebør. Disse er udført i højeste kvalitet, men til stærke priser. På den måde får du et solidt redskab til konkurrencedygtige priser. Har du derimod brug for et meget solidt og effektivt værktøj til de tunge professionelle opgaver, så kan en elektrisk trillebør være et godt valg. Med vores elektriske trillebør har det aldrig været nemmere at transportere tunge emner på byggepladsen. Ergonomien er helt i top med netop denne model. Et andet godt valg er en værkstedstrillebør, der sikrer mod indbrud og som samtidig giver optimal opbevaring af værktøj og andet.

Sådan vælger du den rette trillebør

Der er mange modeller af trillebøre og derfor er det vigtigt at du finder frem til dine behov og hvilken model du skal bruge. Om det er en standard trillebør, elektrisk trillebør, værktøjstrillebør, en special trillebør eller noget helt andet afhænger altså af dine behov. Har du brug for hjælp, så guider vi dig gerne til at vælge den rette model.

Tilbehør til trillebøre

Mangler du tilbehør til din trillebør, så har vi også et stort udvalg af håndtag og hjul til trillebøre. Ønsker du f.eks. et andet håndgreb der passer bedre til dine behov, eller en anden type hjul, så finder vi det til dig.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til din nye trillebør, så ring til os på tlf. 44 600 440. Vi er specialister i trillebøre og sidder klar ved telefonerne.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.