Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

Trillebører

Alt efter hvad du skal bruge en trillebør til så findes de i stort udvalg hos Ergolift. Trillebør er et meget alsidigt værktøj som både kan være motoriseret samt manuel.En trillebør som vi alle kender fra haven er meget simpel og såfremt du skal bruge lidt tungere udstyr så kan man vælge en lidt heavy duty udgave - du kan se vores store udvalgaf trillebør her på siden - og ellers er du velkommen til at ringe ind til os da der ofte kan opstå yderligere spm. - vi er specialister i bl.a trillebør og sidder klar ved telefonerne


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.