Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Fejemaskiner

Varenummer: 48150000
Din pris - 1 stk.:
2.795,00 DKK
Varenummer: 48410000
Listepris: 3.645,00
3.275,00 DKK
Varenummer: 48420000
Listepris: 5.695,00
5.195,00 DKK
Varenummer: 48500000
Listepris: 10.995,00
10.495,00 DKK

Fejemaskine til små og store opgaver


En fejemaskine er det ideelle redskab til fejning og renholdelse af større arealer både indendørs og udendørs. Fejemaskinen er udstyret med store koste, der hurtigt og effektivt fejer skidt og snavs sammen. En fejemaskine minder på mange måder om en industristøvsuger, men er hurtigere og bruger ikke strøm. Desuden kan fejemaskiner opsamle større typer af skidt og affald som fx grene, blade og dåser.

Hos ErgoLift fører vi et bredt udvalg af fejemaskiner til både mindre og større arealer, så du altid kan finde en fejemaskine der passer til dine behov. Størstedelen af vores sortiment består af manuelle fejemaskiner fra tyske Haaga, der har mere end 50 års erfaring med design og produktion af professionelle fejemaskiner. Den manuelle fejemaskine, også kaldet håndfejemaskine eller fejemis, er kendetegnet ved at den hverken bruger strøm eller brændstof. Den kompakte fejemis, har desuden en lav egenvægt, og er udstyret med en integreret opsamlerkasse, hvori alt skidtet samles og efterfølgende let kan tømmes ud i skraldespanden.

Oplev solide fejemaskiner til mange formål

Fejemaskiner har enormt mange anvendelsesmuligheder, da de opsamler mange typer af skidt og affald, fx dåser, cigaretskod, skruer, småsten og blade. Samtidig kan maskinen bruges på mange forskellige overflader, blandt andet fliser, klinker, beton, asfalt og linoleum. Derfor er maskinen en stor rengøringshjælp både inde og ude i mange brancher.

På skoler og institutioner, samt i detailhandelen anvendes fejemaskinen ofte til renholdelse af blandt andet skolegård, parkeringsplads, fortov og fællesarealer. Maskinen er nemlig langt mere effektiv end en klassisk kost, og skåner samtidig medarbejderen for skæve og belastende arbejdsstillinger.

I industrien, på lageret og i produktionen er fejemaskinen også et praktisk redskab til effektiv rengøring. Maskinen tillader nemlig grundig rengøring af store arealer, og kan nemt feje omkring inventar som fx lagerreoler og arbejdsborde.

Dette bør du overveje ved valg af fejemaskine

Når du skal vælge din fejemaskine, er der flere ting du bør tage stilling til. Først og fremmest er det vigtigt at overveje hvor stort et areal der skal renholdes. Vores mindste maskiner dækker fejning af arealer op til 1600 m² per time, imens vores største maskiner dækker fejning af arealer på op til 4100 m² per time. Dette baserer sig blandt andet på antallet af koste, fejebredde og opsamlerkassens størrelse.

En anden vigtig overvejelse er maskinens fejebredde. Har du brug for at rydde store mængder blade eller affald, kan du med fordel vælge en fejemaskine med stor fejebredde. På den måde, er det muligt at flytte store mængder snavs på kortere tid.En stor fejebredde er dog ikke altid en fordel. Har du brug for at komme ind i hjørner og omkring inventar, eller rydde smalle stier, kan en kortere fejebredde være et optimalt valg.

Fejer du ofte store områder? Så kan du med fordel vælge vores batteridrevne fejemaskiner, modellerne er udstyret med batteridrevne koste, der giver dig mulighed for at feje store arealer på kortere tid, med samme effektive resultat.

Køb din nye fejemaskine hos ErgoLift

Uanset hvilken branche du befinder dig i, finder du med sikkerhed en fejemaskine hos ErgoLift, der passer til lige netop dine behov. Alle vores fejemaskiner har det tilfælles, at de er robuste og fremstillet med stort fokus på ergonomi og driftssikkerhed. Yderligere er alle maskinerne fra Haaga udstyret med et unikt, patenteret opsamlingssystem som gør dem yderst effektive og driftssikre ved enhver fejeopgave.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilken fejemaskine der er de rigtige for din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 600 440. Vores dygtige kundeservice, sidder klar til at rådgive, eller give dig et godt tilbud på din nye fejemaskine.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.