Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Alu-stiger

Varegruppenummer: E1
Din pris - 1 stk.:
980,00 DKK
Varegruppenummer: SL100
Din pris - 1 stk.:
1.580,00 DKK
Varegruppenummer: WP400
Din pris - 1 stk.:
2.580,00 DKK
Varegruppenummer: PL1
Din pris - 1 stk.:
4.190,00 DKK
Varegruppenummer: T25000
Din pris - 1 stk.:
8.980,00 DKK
Varegruppenummer: SL301
Din pris - 1 stk.:
1.680,00 DKK
Varegruppenummer: FAM1
Din pris - 1 stk.:
500,00 DKK
Varegruppenummer: S2X1
Din pris - 1 stk.:
3.180,00 DKK
Varegruppenummer: M1
Din pris - 1 stk.:
2.780,00 DKK
Varenummer: TELE13
Din pris - 1 stk.:
2.090,00 DKK
Varegruppenummer: AP1
Din pris - 1 stk.:
8.295,00 DKK

Alu-stige i stabil kvalitet


En stige er et godt og effektivt hjælpemiddel, når du skal udføre arbejdsopgaver i højden. Hos ErgoLift fører vi et stort udvalg af professionelle stiger i forskellige udformninger, højder og materialer. Her på siden, finder du vores sortiment af stiger i aluminium, også kaldet alu-stiger.

Aluminium er et materiale med mange fordele. Først og fremmest har aluminium en meget lav egenvægt, hvilket er enormt praktisk hvis du har behov for at løfte, flytte og transportere din stige. Derudover, har stiger i aluminium en meget lang levetid, da aluminium ikke ruster, og er meget modstandsdygtig overfor korrosion.

Kom sikkert op med en alu-stige

Det er en god idé at vælge en stige, der lever op til den danske eller europæiske sikkerhedsnorm. Når en stige lever op til sikkerhedsnormerne, er den mærket med DS/EN 131. Anvendes en stige på danske arbejdspladser, er det faktisk et krav at den lever op til sikkerhedsnormen.

Hos ErgoLift har alle vores alu-stiger godkendelsen EN131-Professional. Godkendelsen giver dig blandt andet sikkerhed for, at stigen kan bære 150 kg. På den måde, er du sikret en alu-stige, der lever op til alle de sikkerhedskrav der minimerer risikoen for arbejdsulykker.

Ud over at leve op til sikkerhedsnormerne, er alle vores alu-stiger også udstyret med en lang række sikkerhedsfunktioner. Blandt andet, skridsikre stigesko, anti-slip behandling og skridsikker overfladebehandling.

Bredt udvalg af stiger i forskellige højder

Vores udvalg af aluminiumstiger dækker over: Enkeltstiger, wienerstiger, trappestiger, skydestiger, kombi-stiger og teleskopstiger. Med alle disse stigetyper, er du sikret et bredt udvalg der dækker langt de fleste arbejdssituationer i højden.

Hvilken aluminiumsstige du skal vælge, afhænger af dit behov. Herunder længde, plads og pris. Den første overvejelse du bør gøre dig, når du vælger en alu-stige er at finde ud af, hvor lang den skal være for at du kan nå op til der, hvor du skal. Hvis ikke du skal særligt højt op, er det bedst at vælge en kort aluminiumsstige. Herefter bør du vurdere om stigen skal kunne stå frit som en wienerstige, eller din aluminiumsstige skal stå op ad en væg som fx en enkeltstige.

Vi bidrager til et godt arbejdsmiljø

Det er belastende for kroppen at arbejde på en stige i længere tid ad gangen. I vores store sortiment af alu-stiger finder du også flere modeller udstyret med 80 mm. dybe ERGO ergonomiske trin, det sikrer dig en god position på stigen når du står på den. Når du arbejder på en stige, vil du dog meget nemt komme til at stå i en fastlåst stilling for at holde balancen. Derfor bør du stadig begrænse dit arbejde på en stige, og som hovedregel bør arbejdet ikke vare mere end 30 minutter ad gangen.

Hvis du har spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af den rette trappestige til dig og din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.