Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Stiger

Stiger

Her ser du ErgoLifts store udvalg af stiger i højeste kvalitet. Vi har stigen til dit behov og tilbyder alt indenfor stiger til konkurrencedygtige priser.

Hvilke opgaver bruger man en stige til?

Stiger er et af de produkter der benyttes i flest erhverv og hos private. Det gælder både for håndværkeren, lageret, butikken, kontoret, skolen osv. Stiger hjælper dig med at komme op i højden der hvor det kan være svært selv at nå. Stiger er et praktisk værktøj, der nemt kan haves med de fleste steder, da de er nemme at stille op og ofte har en lav egenvægt der gør dem yderst attraktive de fleste steder.

Hvilke forskellige stiger kan jeg vælge mellem?

Hos ErgoLift har vi et stort udvalg af stiger til alle behov; vi har trappestiger som er vigtige hvis du f.eks. driver eller arbejder på et lager. Selvom man ofte kan klare opgaven med en almindelig stige, vil en trappestige være at foretrække, da de er designet til at yde maksimal stabilitet trods den høje højde. En trappestige har den fordel at den stabiliseres af 4 ben fremfor 2, hvilket gør den mere sikker, når man skal højt op. Vores trappestiger er udarbejdet i aluminium og har derfor en lav egenvægt der gør dem yderst attraktive. Vi har trappestiger med mellem 3 til 8 trin inkl. platform og tilbyder også et stort udvalg af arbejdsbukke i aluminium eller træ. Arbejdsbukke bruges steder hvor man bare har brug for lidt ekstra højde og ikke har så meget plads. Her kan det også være en fordel at bruge en elefantfod.

Vi tilbyder også wienerstiger som er fritstående stiger der kan benyttes fra begge sider. På den måde placeres wienerstigen nemt midt i et rum og giver andre arbejdsmuligheder end den klassiske trappestige. Vi har wienerstiger i både træ og aluminium, dobbelt wienerstiger der er 4 delte wienerstiger der kan justeres i højde og længden, så trin kan justeres uafhængigt af hinanden. Dette giver mulighed for at benytte stigen på trapper, da den nemt stilles på forskellige trin. Vi har også wienerstiger i forskellige prisklasser og dækker derfor alle behov for både professionelle og private. Har du brug for at kunne folde din stige helt sammen, tilbyder vi også teleskopstiger der gør det nemt at opbevare og transportere stigen. Med en teleskopstige klappes stigen nemt helt sammen, så den ikke er længere end f.eks. 6 trin og stigen slås nemt ud igen, når du har brug for højden. Hos ErgoLift har vi teleskopstiger i alt fra 1 - 4 meter, så du nemt kan vælge og justere den højde du har brug for. Selvom en teleskopstige er et avanceret produkt, er den stadig nem at benytte pga. den lave egenvægt og form og den kan derfor nemt haves i en hånd og tages ud og ind af bilen, værkstedet eller andet. Alle vores stiger opfylder krav til brug i professionelle miljøer og tåler høje belastninger til over 150 kg. Alle vores stiger er også godkendt efter EN 131 normen.

Hvordan vælger jeg den rette stige?

Når du skal vælge din stige, er det vigtigt at overveje hvor meget højde du har brug for og hvilke arbejdsopgaver stigen skal kunne løse. Skal stigen f.eks. primært benyttes op ad vægge, så kan det være en god idé at vælge en trappestige, teleskopstige eller en arbejdsbuk, da disse nemt placeres op ad muren og giver god arbejdsradius for brugeren. Skal du derimod bruge stigen til arbejde midt i et rum, bør du vælge en wienerstige der giver dig mulighed for at arbejde frit ude i lokalet. Har du brug for råd eller personlig rådgivning, så kontakt ErgoLift for den bedste løsning til dine behov.

Hvilket tilbehør skal jeg vælge til min stige?

Når du skal vælge stige, kan det være en god idé at tilkøbe tilbehør der gør stigen mere sikker og nemmere at benytte. Vi har alt i tilbehør som f.eks. stigeskovangeforlængerespandkrogeskum og meget mere.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.



Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.