Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Træstiger

Varegruppenummer: LDA1
Din pris - 1 stk.:
700,00 DKK

Få en praktisk træstige i høj kvalitet

En stige er et godt og effektivt hjælpemiddel når du skal udføre arbejdsopgaver i højden. Hos ErgoLift fører vi et stort udvalg af professionelle stiger i forskellige udformninger, højder og materialer. Her på siden, finder du vores sortiment af træstiger.

Træ har i mange århundrede været det primære materiale til fremstilling af stiger, og træstiger bruges stadig flittigt i mange brancher den dag i dag. Dog er der sket en stor udvikling i fremstillingsmetoder og sikkerhedskrav, så du i dag kan købe træstiger der leverer den samme stabilitet og sikkerhed, som du kender fra stiger af fx aluminium. Med en træstige får du altså en praktisk og pålidelig stige, der holder til hård belastning og brug, dag efter dag.

Stabile træstiger forebygger ulykker

Det er en god idé at vælge en stige, der lever op til den danske eller europæiske sikkerhedsnorm. Når en stige lever op til sikkerhedsnormerne, er den mærket med DS/EN 131. Anvendes en stige på danske arbejdspladser, er det faktisk et krav at den lever op til sikkerhedsnormen.

Hos ErgoLift har alle vores træstiger godkendelsen EN131-Professional. Godkendelsen giver dig blandt andet sikkerhed for, at stigen kan bære 150 kg. På den måde er du sikret en træstige, der lever op til alle de sikkerhedskrav der minimerer risikoen for arbejdsulykker.

Arbejd sikkert på din træstige

Alle vores træstiger er selvfølgelig konstrueret robuste, ergonomiske og med sikkerheden for øje. Derfor er alle vores træstiger udstyret med en lang række af sikkerhedsfunktioner. Blandt andet, skridsikre stigesko, anti-slip trin, og så er de tilmed oliebehandlet mod råd og svamp. Oliebehandlingen giver stigen en markant længere levetid, og sikrer dig en stige der kan modstå vind og vejr, dog anbefales det primært at anvende træstiger indendørs.

Det er belastende for kroppen at arbejde på en stige i længere tid ad gangen. I vores store sortiment finder du også vores SUPER PROFF wienerstige, som er udstyret med 50 mm. dybe ergonomiske trin, det sikrer dig en god position på stigen når du står på den. Når du arbejder på en stige, vil du dog meget nemt komme til at stå i en fastlåst stilling for at holde balancen. Derfor bør du stadig begrænse dit arbejde på en stige, og som hovedregel bør arbejdet ikke vare mere end 30 minutter ad gangen.

Størstedelen af vores stiger produceres af danske Alulock, der er Danmarks største leverandør af produkter til arbejde i højden. Alulock har mere end 25 års erfaring med design og produktion af løsninger, til arbejde i højden. Alulock er din garanti for stiger i topklasse, og hos ErgoLift er vi meget stolte af at kunne kalde os forhandler af Alulocks professionelle og sikre træstiger.

Overvej et stillads til opgaven

Nogle gange er en træstige bare ikke det ideelle udstyr til en given arbejdsopgave. Det afhænger nemlig af hvilket hjælpemiddel der er mest hensigtsmæssigt at anvende, så arbejdet i højden kan udføres sikkert og effektivt. Har du fx behov for at arbejde stabilt og sikkert i store højder over længere tid, finder du et bredt udvalg af både stilladser og lifte hos os. Det kan også være at du har brug for en mere hårdfør stige, med flere indstillingsmuligheder. Her kan du med fordel se vores store udvalg af aluminium stiger. På den måde, har du altid mulighed for at finde det rette udstyr til dit arbejde i højden.

Hvis du har spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af den rette trappestige til dig og din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.