Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Lifte

Lifte fra ErgoLift


Når der skal udføres arbejds- eller monteringsopgaver i højden, er der behov for et fast og stabilt underlag at stå på. Her er en lift ofte et godt valg, da liften giver en god stabilitet og sikkerhed, og samtidig giver en stor bevægelsesfrihed.

Hos ErgoLift fører vi et bredt udvalg indenfor kategorien person- og varelifte. Blandt det store udvalg, finder du både personlifte, platformslifte, varelifte og ordreplukkere. Dermed er der altså altid en sikker og effektiv løsning, til løft af personer og varer i højden.

Vælg mellem et hav af lifte

Der findes lifte til mange forskellige formål, og valget af den rette lift afhænger i høj grad af hvordan liften skal indgå i din arbejdsdag. Måske har I brug for en ordreplukker til at effektivisere jeres varepluk? Eller måske, er det en vareelevator som er nødvendig for at effektivisere jeres lager? Vi anbefaler altid at du kontakter os, inden du investerer i en lift. Vi har specialister indenfor området lifte og vareelevatorer, som sidder klar til at hjælpe med tilbud og løsninger til både mindre projekter, såvel som større specialopgaver.

Få stabile personlifte til flere formål

Har du behov for at udføre mindre vedligeholdelsesarbejde eller andre simple opgaver i højden, er en personlift ofte et godt og sikkert valg. En elektrisk personlift giver nemlig en stor mobilitet, da den er udstyret med hjul, og har et kompakt design. En personlift anvendes derfor typisk hvor pladsen er trang, eller ved opgaver hvor der er behov for hurtige og effektive skift, mellem arbejdshøjde eller arbejdssted. En personlift har også den store fordel, at den kan køre igennem døre og steder, hvor større traditionelle lifte ikke kan benyttes.

Find platformslifte til gøremål i højden

Ved større renovationsopgaver, elektriker arbejde eller andet lignende arbejde der skal udføres i højden på en sikker og forsvarlig måde, er vores platformslifte ideelle. Liftene har en større platform, og du har derfor et større areal at bevæge dig på, samt mulighed for at medbringe mere værktøj og materialer til at udføre arbejdet.

Blandt vores udvalg af professionelle platformslifte finder du både modeller til indendørs og udendørs brug, afhængig af opgavens karakter. Alle vores platformslifte, er såkaldte søjlelifte og fås i arbejdshøjder fra 4,9 meter til 6,6 meter. Liftene er desuden batteridrevne og er alle ekstremt brugervenlige.

Køb fleksible og hurtige ordreplukkere

Ordreplukning er en proces der foregår på langt de fleste lagre. Er der tale om et lille lager med begrænset sortiment og plads, er det ofte tilstrækkeligt at de ansatte går rundt mellem lagerreolerne og lokaliserer de enkelte varer. På et større lager, er det derimod en alt for tidskrævende og ineffektiv proces hvis de ansatte selv går rundt og finder varerne. Her er en ordreplukker en ideel løsning, da plukning af ordrer bliver både sikker og omkostningseffektiv. Ordreplukkeren er nemlig selvkørende, og kan hæves, så du nemt og sikkert kan nå varer på hylder helt op til 6 meter.

Med en ordreplukker bliver plukning af varer altså markant optimeret, og du undgår den fysiske indsats det kræver at gå rundt eller bruge en stige til at nå varer i højderne. Du kan i stedet koncentrere dig fuldt ud, om at manøvrere ordreplukkeren hurtigt og effektivt hen til de forskellige dele af ordren. I vores store udvalg af professionelle ordreplukkere, finder du klassiske modeller med mandskabskurv, som kan anvendes i en bred vifte af brancher og lagertyper fx lagerhuse og supermarkeder. Yderligere finder du ordreplukkere til specialopgaver, bl.a. til pluk af dæk og pluk af varer på paller.

Derfor skal du have en lift

Der er mange gode grunde til at investere i en lift. En lift gør nemlig arbejdet i højden nemmere, mere komfortabelt, ergonomisk og ikke mindst sikkert, sammenlignet med fx en stige eller et stillads. Dog er det altid en vurdering af den enkelte opgave, der afgør hvilket hjælpemiddel der er det rette for dig.

De enkelte lifte har mange individuelle fordele, men fælles for dem alle er, at du med en lift fra ErgoLift får en robust og ergonomisk lift, der er konstrueret med sikkerheden for øje. Derfor er alle vores lifte udstyret med en lang række af sikkerhedsfunktioner, og lever selvfølgelig op til alle gældende sikkerhedskrav og godkendelser. På den måde, mindskes risikoen for arbejdsulykker mest muligt.

Praktisk tilbehør til lifte

Hos ErgoLift finder du også et stort udvalg af tilbehør til lifte. Du finder fx forskellige tilvalgsmuligheder til vores vareelevatorer. På den måde, har du mulighed for at designe en varelift der er tilpasset virksomhedens behov og krav.

ErgoLift er eksperter i lifte. Vi tilbyder et bredt udvalg af modeller, og har mere end 20 års erfaring med salg af lifte til professionelle. Vi har samtidig et stort fokus på faglig rådgivning af alle vores kunder, så vi sikrer, at du får den mest optimale løsning. Hvis du har spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af den rette liftløsning til dig og din virksomhed, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.