Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Personlifte

Varenummer: TP500
Listepris: 69.995,00
64.995,00 DKK
Varenummer: 11700630
Listepris: 104.545,00
98.745,00 DKK
Varenummer: 95100120
Listepris: 119.500,00
109.500,00 DKK
Varenummer: 95100130
Din pris - 1 stk.:
69.995,00 DKK
Varenummer: 95130100
Listepris: 109.995,00
99.995,00 DKK
Varenummer: 95130400
Listepris: 149.995,00
144.995,00 DKK

Kompakte og sikre personlifte


Når der skal udføres arbejde i højden, er det vigtigt at have et godt og stabilt underlag at stå på. Ved vedligeholdelsesarbejde, eller andre simple opgaver i højden, er en personlift ofte et godt og sikkert valg. En personlift er nemlig en både kompakt og sikker løsning ved arbejde i højden. Hos ErgoLift fører vi et bredt udvalg af driftssikre personlifte til professionelle. Alle vores personlifte har en høj kapacitet samt en lav egenvægt, og er enormt fleksible i anvendelsen.

Personlifte til indendørs og udendørs brug

Personlifte kan anvendes i mange forskellige brancher, og er et praktisk hjælpemiddel ved fx elektriker arbejde, vedligeholdelses arbejde og andet håndværker arbejde i højden. Når du skal vælge den rette personlift, er det vigtigt at overveje hvorvidt liften skal anvendes udendørs eller indendørs. Lifte til udendørs brug, skal ofte være mere modstandsdygtige overfor vind og vejr, og har i mange tilfælde også en højere egenvægt for at stå mere stabilt på underlaget. Lifte til indendørsbrug skal ofte være mere kompakte, så de kan køre igennem døre, og ikke fylder for meget i rummet. I vores sortiment af personlifte, finder du både lifte til indendørs og udendørsbrug.

En anden vigtigt ting at tage stilling til, er hvorvidt du ønsker en selvkørende personlift, eller en push around personlift. En selvkørende lift er, som navnet antyder, en lift der kan køre selv, ved hjælp af batteri. På den måde kan du styre liften rundt, imens du står på platformen, og dermed spare en arbejdsgang. En push around lift er derimod en lift du selv skubber rundt til de enkelte arbejdsopgaver. Fordelen er, at push around modellerne ofte kan placeres mere præcist, og samtidig er et mere prisvenligt alternativ. Alle vores push around lifte, er lette at manøvrere og forcerer nemt trin eller andre mindre forhindringer.

En mobil og sikker løsning

En personlift er udstyret med hjul, og har generelt et kompakt design. Derfor giver anvendelsen af denne type lift en stor mobilitet, som du ikke får med andre hjælpemidler til arbejde i højden, som fx et stillads eller en stige. En personlift anvendes derfor typisk hvor pladsen er trang, eller ved opgaver hvor der er behov for hurtige og effektive skift, mellem arbejdshøjde eller arbejdssted.

En personlift har også den store fordel, at den kan køre igennem døre og steder, hvor større traditionelle lifte ikke kan benyttes. Personliften er samtidig nem og hurtig at stille op og flytte rundt på. Derfor er liften ofte en mere omkostningseffektiv løsning, sammenlignet med opstilling af et stillads eller lignende. Dermed får du altså en både sikker, stabil og mobil løsning, når vælger en personlift til udførelse af arbejde i højden.

Smal og stabil lift til dit behov

Når der skal udføres arbejdsopgaver i højden, er det altid vigtigt at vurdere hvilket teknisk hjælpemiddel der er mest hensigtsmæssige at anvende, så arbejdet kan udføres både sikkert og effektivt. Kan arbejdet udføres fuldt forsvarligt fra en stige? Eller vil det være mere sikkert at udføre opgaven fra et stillads eller en lift? Vi anbefaler altid at du overvejer opgavens karakter og dine behov nøje, inden du investerer i et teknisk hjælpemiddel.

Få vejledning af vores specialister

Er en personlift ikke det rette hjælpemiddel til dig? Du finder altid et bredt udvalg af andre lifte, stilladser og stiger hos os. På den måde, har du altid mulighed for at finde det rette udstyr til dit arbejde i højden.

Med mere end 20 års erfaring indenfor salg af inventar til virksomheder har ErgoLift opnået en unik produktviden, samt en førende position på markedet. Vi bestræber os på at levere professionelle lifte, til attraktive priser. Derudover, sætter vi en ære i personlig rådgivning, således at vores kunder opnår den rette hjælp og service. Vi har specialister indenfor området, som sidder klar til at hjælpe med tilbud og løsninger til både mindre projekter, såvel som større specialopgaver. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.